Kos

A Kosnak manapság körülbelül 50/50 esélye van a sikerre. Ez nem azt jelenti, hogy a dolgok vagy nagyon rosszul, vagy nagyon jól alakulnak. Ha az üzleti életben nem is sikerül, valószínűleg a stabilitás időszaka következik. A szerelemben hasonlóan fog alakulni a helyzet. Az asztrológusok azt tanácsolják e jegy szülötteinek, hogy ne kockáztassanak, és ne próbáljanak meg átugrani mindent. Legyenek összeszedettek, felelősségteljesek és készek objektív döntéseket hozni. Bármilyen probléma gyors megoldására vonatkozó kívánságok nagyon hasznosak lesznek a kritikus helyzetekben. Érdemes odafigyelni a szerettei tanácsaira is.

Bika

Szükség van a munka és más folyamatok optimalizálására, csak arra fordítson időt, ami a legnagyobb figyelmet érdemli. Itt az ideje, hogy rendezze a prioritásokat. A lustaság és a halogatás egyszerűen elfogadhatatlan a március 27. és április 2. közötti időszakban, de a túlhajszoltság és a fáradtság sem tesz jót. Tudnia kell pihenni, különösen a rossz napokon. Ha sikerülne március 28-át és 30-át kivennie, az lenne a legjobb megoldás. A célmeghatározási gyakorlatok hasznosak lesznek azok számára, akik eltökéltek abban, hogy győzelmet harcoljanak ki ellenfeleik és riválisaik karmai közül.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Ikrek

Az Ikreknek sürgősen meg kell szabadulniuk azoktól a gondolatoktól, amelyek eltaszítják a szerencsét. Egy ilyen dinamikus és kihívásokkal teli időszakban, mint ez, fontos, hogy a legjobbra hangolódjon, különben problémák lesznek. Még ha fel is merülnek, az optimista hozzáállás gyorsabban elűzi őket, minthogy kárt okoznának. Az asztrológusok szerint március és április fordulóján az Ikrek embereknek nem szabad rossz szokásoknak hódolniuk. Ha az e jegyhez tartozó emberek azt szeretnék, hogy az élet nyugodt és zökkenőmentes legyen, akkor ki kell zárniuk a kockázati tényezőt és az agressziót. Meg kell tanulni elfogadni a vereséget, és nem szabad a sorsot hibáztatni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X