Kos

Az asztrológusok úgy vélik, hogy ha a Kosok maximális erőfeszítéseket tesznek, akkor ebben az időszakban még egy álmuk teljesülhet. Ezekben az emberekben még mindig hatalmas a potenciál, de kételkedhetnek önmagukban. Ennek megtétele természetesen nem szükséges. Egyes új ügyekben és projektekben a siker esélye körülbelül 50/50. Az asztrológusok ezért azt tanácsolják, hogy összpontosítsatok valamire, ami már elkezdődött és befejezésre vár.

Bika

A Bikáknak ezen a héten érdemes elkezdeniük optimalizálni a munkafolyamatokat. Itt az ideje, hogy kidobjanak minden felesleges dolgot, és csak a lényeges dolgokat tegyék meg. Elvileg ugyanez elmondható a szerelemről is. A kapcsolatokban meg kell szabadulni mindentől, ami kevésbé erősíti őket. Itt az ideje, hogy bocsánatot kérj egy szerettedtől, egy barátodtól vagy a szüleidtől.

Ikrek

A lustaság és a halogatás a legveszélyesebb ellenségei az Ikreknek, amiket csak találhatsz. Semmiképpen sem most nem mehetsz bele a nem akarásodba. A szórakozás várni fog, de a munka nem. Engedni a rossz szokásoknak nem lehet, mert azonnal osztatlan hatalmat szereznek az Ikrek tudata felett. Ha kordában tartod magad, a hét stabil és eredményes lesz, különösen a végén.

Rák

A Rák a szerelmi szférában nem várhatóak nagy és spontán változások. A munkában is nyugalom lesz az üzleti életben, de most biztosan nem pihenhet, azt gondolva, hogy minden rossz dolog megkerülte őket. Nyitva kell tartanod a szemed, és résen kell lenned a „huszonnégyről hétre”. A depresszió és az apátia legyőzésére jó módszer ezen a héten a nagytakarítás. Segítségével a hangulatod és az energiád jelentősen javulni fog.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy számára 2023 októberében kopogtat a múlt

Oroszlán

Az Oroszlánok nehézségekre számíthatnak a kommunikációban és a szeretteikkel való kapcsolatokban, de ahogy mondani szokták, nem ismeri a bánatot – nem ismeri az örömöt. Fel kell készülnöd arra, hogy időszakosan aggódni és feldúltnak kell lenned. A lényeg itt az, hogy ne menjetek mélyen önvizsgálatba és önvizsgálatba. Ez a hét jó a helyi környezetváltozásra, a magányra, az otthoni csendes pihenésre.

Szűz

A Szűz soha ne változtasson messzemenő terveken. Ellenkező esetben kisiklanak. A Szüzeknek gyakran tűnhet úgy, hogy a körülöttük lévő emberek csalókák és színlelnek, de ez nem mindig lesz igaz. A Szűz intuíciója és dicséretes éleslátása szeptember 11. és 17. között félresikerülhet, különösen a hét elején. A Merkúr hosszú energetikai stagnálása után 15-től ezek a képességek kezdenek visszatérni a normális kerékvágásba.

Mérleg

A Mérlegeknek ezen a héten több házimunkát kellene végezniük: takarítás, felújítás, bútorok átrendezése, bevásárlás, főzés. Nagyon jó kikapcsolódás lesz a háziállatokkal való társasozás, a növények gondozása. A Mérlegek kicsit szentimentálisabbá válhatnak. Egy bizonyos szintig ez biztonságos lesz, de fejest ugrani a múltról szóló gondolatokba, persze most nem a legjobb ötlet.

Skorpió

A szeptemberi csillagok és bolygók örülni fognak, ha a Skorpiók nem keresnek többé valakit, akit hibáztathatnak a kudarcaikért. Itt az ideje, hogy egy kicsit bölcsebbek legyetek. Az asztrológusok és szakértők azt is tanácsolják, hogy ne hagyjátok figyelmen kívül a kollégák és közeli emberek segítségkéréseit. Ami a szerelmet illeti, ezen a téren a Skorpiók jobb, ha nem a külső szépségre, hanem a lélekre támaszkodnak. A kedvesség uralja a világot.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Október 1., Észrevétlenül vált valaki egyre fontosabb szereplőjévé az életednek

Nyilas

A munkában és az üzleti életben, valamint az otthoni ügyekben a Nyilasoknak módszerességre, nyugalomra és szorgalomra lesz szükségük. Egyetlen projektet sem hagyhatnak félbehagyva. A minden korú és nemű emberekkel való kommunikációban nem szabad pótolnod azt, amid nincs. Igen, 11-től 17-ig különböző események történhetnek, amelyek kizökkentenek titeket a rutinból, de a Nyilasok képesek lesznek ellenállni, és állhatatosak maradnak a legnehezebb problémákkal szembeni küzdelemben.

Bak

A Bakok gyakran maximalisták. Ezen a héten még inkább azzá válhatnak, ezért az asztrológusok azt javasolják, hogy ne feledjétek, a legjobb gyakran a jó ellensége. Ha valamiből nem kapsz ötöst, nem kell aggódnod miatta. Talán egy kis lazaságot kell adnod magadnak, különben az idegeid pokollá teszik az életedet.

Vízöntő

A Vízöntők körül sokan lesznek, akik elkezdik zavarni a vizet, így e jegy képviselőinek oda kell figyelniük, és nem szabad esztelenül megbízni mindenkiben sorban. Itt az ideje, hogy kilépjetek a komfortzónátokból, megnövekedett önállóságot és felelősséget vállaljatok. A korábban tett ígéreteket teljesíteni kell, különben a karma szenvedni fog, és a szerencse is elmarad.

Halak

Ami a Halakat illeti, esetükben a túlzott aktivitás eredménytelen lehet. Sok problémára (de nem mindegyikre) megoldás születik a felszínen. Nem kell mindenben, ami történik, valami rejtett értelmet keresni, mert egyszerűen nem biztos, hogy van. A gondolkodás egyszerűsége és az optimizmus a két legjobb jellemvonás e Víz jegyű emberek számára. Ez egy jó időszak, bár nem egészen egyszerű. A Halakra szerencse vár a munkában és a szerelemben.

X