Kos

A Kosoknak nem szabad megtagadniuk a támogatást a családtól és a barátoktól. Kedvességük százszorosan térül meg nekik. Nagyon fontos, hogy mindent megtegyenek azért, hogy valaki más életét jobbá tegyék. Nem szabad megfeledkezned szeretteidről, de jobb, ha nem mutatsz túlzott önzést, hiszen csak a kölcsönös támogatás segít a Kosoknak abban, hogy bizonyítsák hűségüket, szeretetüket, tiszteletüket és a közelség, a hasznosság iránti vágyukat.

Bika

Az asztrológusok megjegyzik, hogy nagy valószínűséggel sok Bika javítani fogja a memóriáját, ezért ezen a héten e földi jegy képviselőinek minél gyakrabban kell új ismeretek megszerzésével foglalkozniuk. Elkezdhetnek egy képzést, beiratkozhatnak tanfolyamokra, vagy új munkahelyre költözhetnek. Az alkalmazkodás folyamata is nagyon könnyű és feszültségektől, felesleges aggodalmaktól mentes lesz.

Ikrek

Az Ikreknek kreatív tevékenységekkel kellene foglalkozniuk. Egyrészt a kreativitás segít abban, hogy jobbá válj, megtisztulj a negativitástól, és megkedveld a többi embert is. Fontos, hogy felfedjék magukat. Ami a munkát illeti, most nem kell a mozdony előtt futni. Jobb, ha megpróbálod megszilárdítani a korábban elért eredményt. Ez sokkal fontosabb, mint az új magasságok meghódításával próbálkozni.

Rák

A Rák nagyon szerencsés lesz a szerelem terén, de ez nem jelenti azt, hogy az üzletben és a munkában jön a fekete csík. Épp ellenkezőleg, ez egy jó időszak a kereskedelemre és a tárgyalásokra. Minden, az emberekkel való érintkezéssel kapcsolatos ügy jól fog menni. A munka nem csodaszer a bajokra. Fontos, hogy többet pihenj, kevesebbet aggódj és gyakrabban változtasd a környezeted. Ez egy nagyon derűs és kellemes időszak a Rákok számára.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelembe esik 2023 decemberében

Oroszlán

Az Oroszlánok méltó jutalmat várnak a korábbi erőfeszítéseikért – szerelemben, üzletben, munkában stb. Minden jó dolog, amit a múltban tettek, átcsap majd egy kellemes jelenbe és jövőbe. Már hétfőn észreveszik a kellemes változásokat, de a pozitivitás csúcspontja szeptember 19-én, a Nap-Neptunusz szembenállás napján lesz, amikor hirtelen kellemes dolgok történhetnek.

Szűz

A Szűznek szüksége van a fejlődésre, az előrelépésre. Annak jele, hogy jó irányba haladnak, a melegség érzése lesz a lelkükben, valamint a banális nyugalom. A szerelmi vagy pénzügyi nehézségek és problémák esetén érdemes észben tartani, hogy nincs rossz jó nélkül. A negatív események belátható időn belül megfordulnak, kedvezővé válnak.

Mérleg

A Mérlegek olyan emberek, akik számára a pohár legtöbbször félig tele van, nem pedig üres. Ezt az optimizmust és a legjobbakba vetett hitet nemcsak magukban kell ápolniuk, hanem másokba is be kell oltaniuk. Ez segít nekik abban, hogy a karmájuk javuljon, és boldogabbak legyenek a jövőben. A részletes tervezés is nagyon hasznos lesz. Minden dolgot előre meg kell tervezni, hogy egy ilyen dinamikus időszakban kevesebb kellemetlen túlzás történjen.

Skorpió

A Skorpióknak most semmiképpen sem szabad a kellemetlenségeken rágódniuk. Igen, történhetnek kellemetlen dolgok, de ezeket könnyen összetörheti ezeknek az embereknek az önbizalma, életszeretete és a siker iránti vágya. A bolygók és a csillagok a Skorpiókat maratonra, nem pedig sprintre készítik fel. A fontos ügyekre és az aprólékos munkára kell tartalékolnod az erődet. Ne várjatok gyors sikereket.

Ezt már olvastad?
Ez az 5 csillagjegy 2023 decemberében hozza meg élete legjobb döntését

Nyilas

A Nyilasok számára fontos, hogy emlékezzenek egy egyszerű igazságra: néha elég, ha megváltoztatják a problémákhoz való hozzáállásukat ahhoz, hogy megoldják azokat. Nincs is jobb alkalom egy ilyen változásra, mint a mostani. A Merkúr és a Vénusz egyesíti erőit, hogy aktiválja a Nyilasok legerősebb tulajdonságait. Ez a legjobb időszak arra, hogy új hobbikat űzz, új ismeretségeket köss, és általában véve aktív legyél.

Bak

A Bakok munkahelyi vagy szerelmi problémákkal szembesülhetnek, de most érdemes a munkahelyi és magánéleti problémákat inkább valamiféle bonyolult játékként kezelni. Az ügyes kombinációk és bonyolult lépések alkalmazása nem vezet boldogsághoz. Egyszerűbbnek kell lenned, és kerülnöd kell a provokációkat másokkal szemben. Ez a fő feladatotok szeptember végén és különösen ezen a héten.

Vízöntő

A pesszimizmusnak való engedés csak problémákat hoz a Vízöntőknek. Semmiképpen sem érdemes túl sokat és túl sokáig aggódniuk olyan dolgok miatt, amelyekre nincs ráhatásuk. Kívánatos megőrizni a gondolkodás tisztaságát és tisztaságát – ne feküdjetek forró italra, és mindig ésszerűen mérjétek fel a helyzetet, csak hideg fejjel hozzatok döntéseket, ne az érzelmekre vagy megérzésekre alapozva.

Halak

A Halaknak ideális és nagyon kedvező időszaka van. Jól alkalmas a kardinális külső átalakulásra – új frizura, ruhatárfrissítés stb. Amikor megpróbálunk szebbé vagy okosabbá válni, fontos, hogy emlékezzünk egy egyszerű igazságra – nincsenek tökéletes emberek. Lehet és kell is törekedni az ideálra, de semmiképpen sem érdemes azon aggódni, hogy tökéletes lesz.

X