A december nagyszerű hónapnak ígérkezik a hölgyek számára. Sok csillagjegy várhatja a karrierépítést, extra jövedelmi ajánlatokat és új szerelmi kapcsolatokat. A hónapot a Mars és a Plútó uralja, amelyek energiái nagyon aktívan teremtik meg a lehetőségeket, és számos eseményt befolyásolnak majd az életünkben.

Kos nő

Csodák és nagy remények várnak rád ebben a hónapban. A múlt hónapban elültetett magok rakétasebességgel csíráznak ki, és átütő sikert aratsz. Talán valóra válik az, amiről régóta álmodtál. Decemberben a Kos hölgyeknek sikerük lesz a szerelemben. Néhány hölgy házassági ajánlatot kap. Az egyedülállók forró randevúkra számíthatnak egy érdekes férfival. A hónap második felében új állásajánlat jelenik meg. A hónap végén valóra válik az álmuk, és egy rövid utazásra indulhatnak.

Bika nő

Lendületre van szükséged ahhoz, hogy végre elindulj előre. Ne félj beismerni magadnak, hogy az életed most nem egészen olyan, amilyennek elképzelted, és változásra vágysz. Most a megfelelő emberek vannak a közeledben, akik tanácsokkal és kapcsolatokkal segítenek. Ne félj más irányba fordítani az életedet – változtass a nem szeretett munkahelyeden, egy kényelmetlen lakáson, vagy távolítsd el magad a mérgező emberektől. Engedd meg magadnak, hogy egy kicsit önző légy – a szó legjobb értelmében. Hagyd abba mások igényeinek kielégítését, most itt az ideje, hogy magaddal törődj.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Szombatra, Március 25., Ideje cselekedni

Ikrek nő

Decemberben az Ikrek hölgy sok érdekes emberrel találkozik, akik teljesen új perspektívát kínálnak az élethez. Ez a hónap sikeres az ingatlanügyletek szempontjából – helyiségek bérlése, lakás, telek vásárlása vagy házépítés megkezdése. Decemberben nagy esélyed lesz arra, hogy megtaláld azt a személyt, aki mellett nagyon boldog leszel. Ha a meglévő kapcsolatod nem áll össze, decemberben különösebb gondolkodás nélkül kiléphetsz belőle. Ne félj megtenni egy merész lépést.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X