Most megtudhatod, milyen üzenetet hordoz számodra ez az időszak. Csukd be a szemedet egy pillanatra, lélegezz be és ki mélyen, és intuitív módon válasszon egy kártyát.

Első kártya

Ez az időszak különösen érzelmes számodra. Most egy kicsit visszavonulhatsz, és felfedezheted a tudatalattid mélységeit. Kövesd az intuíciódat, hallgass a belső bölcsességedre. Ott vár rád valami, ami meg akar születni. A magot már elvetetted, most már hagyhatod, hogy megérjen és növekedjen az önvizsgálatban. Legyél türelmes, és hamarosan betakaríthatod a fáradalmaid gyümölcsét.

Második kártya

Elégedetlen vagy most az életeddel? Nézz magadba, és érezni fogod, mi az, ami valójában elégedetlenné tesz. Mi teszi boldoggá a lelkedet? Vannak olyan aspektusaid, amelyeket eltaszítasz magadtól, de talán újra integrálnod kellene? Már minden válasz benned van, és ezen ebben az időszakban még könnyebben érzékelheted őket. Fordíts különös figyelmet az álmaidra.

Harmadik kártya

Ebben az időszakban úgy dönthetsz, hogy tudatosan felismered az értékeidet. Fogadd el azt, ahol most vagy, de bízz abban, hogy a dolgok javulni fognak. Ez megerősíti az erődet, és új életenergiával haladhatsz előre a céljaid felé.

X