Első kártya

Szerelem: Mi az, ami valóban fontos neked egy párkapcsolatban? Mi az, amit valódi értéknek tekintesz. Ezeket a kérdéseket tisztáznod kellene, mielőtt a kapcsolatodat unalmasnak bélyegeznéd Könnyen lehet, hogy valamiért a békét és biztonságot kevered össze az unalommal. Pedig ezek nagyon különböző dolgok.

Bőség: Fontos, hogy észrevedd: A pénzügyeidben most épp azért tapasztalsz stagnálást, vagy visszaesést, mert nem határoztad meg elég egyértelműen a céljaidat. Itt az ideje annak, hogy kitűzz magadnak néhány elérhetetlennek tűnő anyagi célt, amelyek segítenek javítani a helyzeteden.


Második kártya

Szerelem: Talán a gyerekek elvették a figyelmedet a szerelmedről. Talán a nyári bohóságok fontosabbnak tűnnek, mint egy szerelmes összebújás. A hétvégén teremts tudatosan lehetőséget és időt arra, hogy kettesben legyetek a szerelmeddel. Lehet, hogy eljött az ideje egy közös kirándulásnak, strandolásnak, vagy hűvösben heverésnek.

Bőség: Ha szeretnél valamit, azt fogalmazd meg kristálytisztán. Ha szeretnél valamit, azt mondd ki kristálytisztán. Ha szeretnél valamit, azt mindig érdemes jól kommunikálnod. Az embereknek és az égieknek egyaránt.


Harmadik kártya

Szerelem: Szeretsz apró ajándékokat, meglepetéseket kapbni, ugye? Akkor most próbáld ki azt, hogy milyen ugyanilyen apróságokat adni. Adj a szerelmednek, adj a szeretteidnek apró, minden ok nélküli ajándékokat és meglepetéseket. Meglátod majd, hogy mekkora örömet szerzel ezekkel az apróságokkal mindenkinek.

Bőség: Fontos, hogy értsd a bőség legfontosabb törvényét: Ha költesz, azzal működteted a bőség áradását, és még több pénz talál rád. Ha azonban visszafogod a költéseidet, akkor a pénztárcád sem tud vastagodni. Hihetetlen, de igaz.