Ideje befejezni, amit elkezdtünk: 2023 szeptemberének legszerencsésebb csillagjegyei elintézik a dolgaikat

Még a Merkúr retrográd mozgása sem tudja megállítani őket.

A Szűz-szezon kezdete, augusztus 23-a óta száguldoznak az agyad?

És kevésbé a hatékony, problémamegoldó módon, amelyről ez a jegy ismert, hanem inkább a kicsinyes, mindent-mi-mindent-ad-az-egész-az-egész-ért módon? Mert ez volt az általános vélekedés. Természetesen a Merkúr retrográd mozgása csak tovább fokozta a drámát, megnehezítve a megoldás megtalálását anélkül, hogy akaratlanul is újabb problémákat teremtene. Ha nem ezt tapasztaltad (irigykedve), akkor valószínűleg te vagy az egyik legszerencsésebb 2023. szeptemberi csillagjegy.

Míg a Szűz-szezon (a teendők listáinak és a szarságok elintézésének ideje) + a Merkúr rx (a félreértések és a zűrzavar elszabadulásának ideje) kettős energiája a legtöbb embert a lehető legrosszabb módon szétszórtá és szervezetlenné teheti, a változékony jegyek (Ikrek, Szűz, Nyilas és Halak) általában jól érzik magukat ebben a fajta káoszban. Az állatöv állandóan változó jegyeiként hajlamosak a legjobb varázslatukat kifejteni, ha lehetőséget kapnak a multitaskingra és a felelősségek zsonglőrködésére. A visszaeséseket és a baleseteket általában negatívan értékelik, de ezek a jegyek úgy tekinthetnek rájuk, mint lehetőségekre, hogy talpraesetten gondolkodjanak.

Íme, mire számíthat ez a négy szerencsés csillagjegy 2023 szeptemberében:

Ikrek (május 21 – június 22)

Nem a te évszakod, de ebben a hónapban sok Merkúr-hangulatot fogsz érezni, Ikrek. Ahogy a Nap átvonul a negyedik házadon, az otthonod és a családi életed megszervezésével leszel elfoglalva. Mivel azonban a horoszkópod uralkodója retrográd, ne várd, hogy a dolgok egyik napról a másikra javuljanak. Lehet, hogy néhány próbálkozásra lesz szükség, mire elégedett leszel az e téren végzett munkáddal. Bár ez a hónap nem egy különösebben társasági hónap számodra, túlságosan elfoglalt leszel ahhoz, hogy észrevegye.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy, akiknek a barátságai javulnak szeptember 29-én

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Ebben a hónapban, amikor a Nap és a Merkúr áthalad az önvalód és személyes identitásod első házán, te vagy a főszereplő. Most kiváló alkalom arra, hogy önmagadat és független törekvéseidet előtérbe helyezd, de a csillagjegy problémamegoldójaként könnyen előfordulhat, hogy olyan feladatokkal foglalkozol, amelyek nem a sajátjaid. Szerencsére ez az év legtermékenyebb időszaka, és számos dolgot könnyedén áthúzhatsz a teendőid listájáról. Mivel a horoszkópod uralkodója, a Merkúr még mindig retrográd, bizonytalan lehetsz, hogy miként haladj tovább bizonyos törekvésekkel, de mivel a Merkúr a jegyedben áll, ez nem fog túlságosan zavarni.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Ebben a hónapban a Nap átvonulása a Szűz jegyében rávilágít arra, hogy változtatásokra és fejlesztésekre vágysz a karrieredben és a szakmai életedben. Ha az utóbbi időben keményen dolgoztál, ez a tranzit kétségtelenül rávilágít néhány eredményedre. Ez akár arra is alkalmat adhat, hogy új ötleteket mutass be a szakmáddal kapcsolatban, vagy nyilvánosan tanácsot adj és konzultálj az ügyfeleiddel vagy a rászorulókkal. Nyilas, ez a hónap minden bizonnyal a munkára összpontosító időszak lesz, de ne aggódj, ez a fajta munka kifizetődő lesz.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Halak (február 22. – március 20.)

Ebben a hónapban, Halak, a Szűz évszak rávilágít a romantikus kapcsolataidra és a párkapcsolataidra. Ez az évszak, mint testvérjegyed, olyan gondolkodásmódokat ösztönöz, amelyeket nem mindig szívesen fogadsz el, de lehetővé teszi, hogy javítsd a hozzád legközelebb állókkal való dinamikádat. Hajlamos lehetsz segíteni egy rászoruló szerettednek, vagy megoldást kereshetsz egy közted és egy romantikus partnered közötti problémára. Bár a kreatív és fantáziadús oldalad ebben a hónapban háttérbe szorulhat, az alkalmazkodás és a változások a kapcsolataidban a szokásosnál könnyebben mennek majd.

X