Az erő napjai a hónap legjobb napjai, amikor az energia a legkedvezőbb. Ezoterikus és asztrológiai szakértők elárulják, hogy melyek lesznek a legfontosabb események, és milyen következményekkel járnak majd ránk nézve.

Januárban hat ilyen nap van, és mindegyik a maga módján jó. Ez egy nagyon kedvező hónap lesz, amelyben új ajtók nyílnak meg előttünk. Nagyon valószínű, hogy minden rossz dolgot a múltban tudunk majd hagyni. Emellett az éjszakai fényességek segítenek felfedezni a bennünk rejlő rejtett tehetségeket.

Január 1. – Tükördátum

Ez az év első napja és egyben az első tükördátum is. Ha az év első napja munkanapnak bizonyul, az egység erőt és szerencsét ad aznapra. Minden bonyolult dolog könnyű lesz, és az apátikus hangulatodat vidám hangulat váltja fel. A legfontosabb dolog ezen a napon az, hogy ne féljünk aktívnak lenni az élet bármely területén.

Ezt már olvastad?
Szombati Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 10.

Január 4. – A Quadrantidák maximális áramlása

A Quadrantidák 2022 decemberében és 2023 januárjában lesznek relevánsak, de a csúcspontjuk január 4-én lesz. Óránként 100-200 meteor fog a Földre zuhanni. 4-én a pozitív érzelmek és az intellektuális energia erős beáramlása vár minden embert a Földön. Sokan kapnak majd inspirációt, a kreatív energia erős töltését. Azok az emberek, akik a reklám, a show business területén tevékenykednek, sokkal sikeresebbek lesznek. Az írók, zenészek és művészek is szerencsések lesznek. Szintén ezen a napon a Quadrantidák kicsit ékesszólóbbá tehetnek minket, így a tanárok, ügyvédek, pszichológusok és a magas beosztásban dolgozók számíthatnak sikerre.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X