Kos:

Júliusban a csillagok megteremtik annak lehetőségét, hogy egy új útra lépj, ezért megéri minden erőddel a feladataidra koncentrálnod, valamit felszínre hoznod a rejtett képességeidet! Tégy meg mindent a céljaid eléréséért a nyár második havában.

Júliusban a körülmények adottak lesznek a sikerhez, de azt csak akkor érheted el, ha eldöntöd, hogy pontosan hova szeretnél eljutni! Ugyanebben az időszakban alakíthatod át a függőben lévő pénzügyeidet, de a vagyonod növelésére is lesz lehetőséged.

A pénzforrások felkutatását és kiaknázását időzítsd a július 4-től 19-ig tartó időszakra. Július 3-ig, majd július 20-tól, spórolj!

Bika:

Olyan értékes információkat gyűjthetsz júliusban, amelyek felhasználásáról később dönthetsz.
Ezekben a hetekben érdemes lesz odafigyelned minden apróságra, ugyanis azok egy kirakós részletei lesznek, ám a teljes képet csak augusztusban fogod meglátni, és csak a nyár utolsó havában használhatod fel a júliusban szerzett tudást.

Most légy előrelátó és összeszedett! A pénzforrások felkutatását és kiaknázását időzítsd a július 4-től 19-ig tartó időszakra. Július 3-ig, majd július 20-tól, spórolj!

Ikrek:

Ha júliusban több oldalról megvizsgálod ugyanazt a dolgot, akkor rájöhetsz arra, hogy a kérdéseidre a válasz végig ott hevert a lábaid előtt. Ez elsősorban a pénzzel kapcsolatos ügyeidre fog vonatkozni.

Ha ezt szükségesnek érzed, akkor bátran lépd át a küszöböt, ugyanis meg fogod kapni az azért járó jutalmat. A hónap második felét mindenképpen megéri aktívan töltened, mert ezzel anyagi hasznot szerezhetsz! A pénzforrások felkutatását és kiaknázását időzítsd a július 4-től 19-ig tartó időszakra. Július 3-ig, majd július 20-tól, spórolj!

Rák:

Július első napjában ne hozz fontos döntést az anyagiakkal kapcsolatban, még akkor se, ha a környezeted vagy az idő sürget! Lehetőleg szerződést se köss, ne fogadj el új munkát és ne higgy a túlzó ígéreteknek, mert mindez kudarchoz vezethet!

Július 8-tól 16-ig már bátran igent mondhatsz minden feladatra, mert azokkal jól fogsz boldogulni. A pénzforrások felkutatását és kiaknázását időzítsd a július 4-től 19-ig tartó időszakra. Július 3-ig, majd július 20-tól, spórolj!

Oroszlán:

Izgalmas, mozgalmas időszaknak ígérkezik számodra a július. Ez egyben sok kockázatot is jelent, ám számodra ez nem jelent problémát, hiszen időben rá fogsz jönni, ha valami túl szép, hogy igaz legyen.

A nyár második havában nagyon fontos, hogy ne hozz elsietett döntéseket, mert azokkal csak veszteséget érnél el! Inkább légy nagyon előrelátó, legyenek új ötleteid, tervezd meg azok megvalósítását, majd valósítsd is meg júliusban! A pénzforrások felkutatását és kiaknázását időzítsd a július 4-től 19-ig tartó időszakra. Július 3-ig, majd július 20-tól, spórolj!Szűz: Júliusban rengeteg kecsegtető ajánlatot kaphatsz, de fel fog tűnni, hogy egyes lehetőségek túlságosan szépen hangzanak. Lehetőleg semmire se bólints rá úgy, hogy előtte nem vizsgáltad meg jó alaposan az ajánlat részleteit, amikben ott rejlik a sok rizikó.

Mérlegelj a nyár második havában, aminek időszakában csak olyasmire áldozz az idődből, energiádból, amely esetében teljesen biztos, hogy megtérül, valamint kiemelkedő eredményt érsz el vele.

Júliusban minden sikert hozhat, aminek az anyagiakhoz lesz köze, de csak akkor, ha felkészült leszel, és nem félsz szakértői segítséget kérni, ha a helyzet úgy kívánja! A pénzforrások felkutatását és kiaknázását időzítsd a július 4-től 19-ig tartó időszakra. Július 3-ig, majd július 20-tól, spórolj!

Szűz:

Júliusban rengeteg kecsegtető ajánlatot kaphatsz, de fel fog tűnni, hogy egyes lehetőségek túlságosan szépen hangzanak. Lehetőleg semmire se bólints rá úgy, hogy előtte nem vizsgáltad meg jó alaposan az ajánlat részleteit, amikben ott rejlik a sok rizikó.

Ezt már olvastad?
Pénteki horoszkóp, Március 31., A szerencse ott jelenik meg, ahol a legnagyobb szükségünk van rá!

Mérleg:

Júliusban ideje, hogy befejezd azt, hogy meghúzod magad a háttérben, ugyanis most előre kell lépned, hogy egy csapat vezetőjeként vidd sikerre a terveidet! Emellett légy szemfüles a nyár második havában, mert most tanulhatsz mások hibáiból, aminek köszönhetően sima úton juthatsz el a sikerhez.

Júliusban légy aktív, mert eredményt csak szorgalommal érhetsz el. Ez leginkább akkor valósulhat meg, ha bátran belevágsz valami újba. A pénzforrások felkutatását és kiaknázását időzítsd a július 4-től 19-ig tartó időszakra. Július 3-ig, majd július 20-tól, spórolj!

Skorpió:

Júliusban használd ki annak lehetőségét, hogy olyan emberekkel találkozhatsz, akiktől rengeteget tanulhatsz, akiktől bölcs tanácsokat kaphatsz! Ebben az időszakban meglesz az erőd ahhoz, hogy könnyen bevonzd a pénzt.

A nyár második havában olyan ajánlatokat kaphatsz, amelyek hosszú távon segíthetnek, illetve ráébreszthetnek, hogy hol követtél el hibákat, éppen ezért legyen bátorságod ahhoz, hogy változtatsz! A pénzforrások felkutatását és kiaknázását időzítsd a július 4-től 19-ig tartó időszakra. Július 3-ig, majd július 20-tól, spórolj!

Nyilas:

Júliusban érdekes, izgalmas események történhetnek veled, ha engedsz a változásoknak és meghallgatod a lehetőségeket. Ugyanakkor az elhamarkodottságot kerüld, mert azzal rossz irányt vennél, és ne higgy a túl szép ígéreteknek!

A nyár második havában iparkodj reálisan, logikusan gondolkodni, alkalmazkodj az új körülményekhez, és mondj le pár kiadásról a hasznosabb dolgok kedvéért! A pénzforrások felkutatását és kiaknázását időzítsd a július 4-től 19-ig tartó időszakra. Július 3-ig, majd július 20-tól, spórolj!Bak: Várakozással teli hónapnak ígérkezik a július, aminek időszakában tisztában leszel azzal, hogy mit kell változtatnod a szokásaidon, az életmódodon ahhoz, hogy több pénz folyjon be a bankszámládra.

A nyár második havában az égiek támogatni fognak, ezért nem kell nemet mondanod a nagyobb kiadásokra, beruházásokra, befektetésekre. Július második felében új bevételi lehetőségekre bukkanhatsz.

A pénzforrások felkutatását és kiaknázását időzítsd a július 4-től 19-ig tartó időszakra. Július 3-ig, majd július 20-tól, spórolj!

Bak:

Várakozással teli hónapnak ígérkezik a július, aminek időszakában tisztában leszel azzal, hogy mit kell változtatnod a szokásaidon, az életmódodon ahhoz, hogy több pénz folyjon be a bankszámládra.

A nyár második havában az égiek támogatni fognak, ezért nem kell nemet mondanod a nagyobb kiadásokra, beruházásokra, befektetésekre. Július második felében új bevételi lehetőségekre bukkanhatsz.

A pénzforrások felkutatását és kiaknázását időzítsd a július 4-től 19-ig tartó időszakra. Július 3-ig, majd július 20-tól, spórolj!

Vízöntő:

Júliusban járj nyitott szemmel és füllel, mert érdekes és hasznos befektetési lehetőségeket találhatsz! Ha egy új vállalkozás, mellékállás időt és energiát követel tőled, akkor mindenképpen mérlegelj!

A lehetőségeidet reálisan és logikusan vizsgáld meg, mert akkor rá fogsz jönni, hogy min kell változtatnod annak érdekében, hogy több pénzzel növeld a vagyonodat. A pénzforrások felkutatását és kiaknázását időzítsd a július 4-től 19-ig tartó időszakra. Július 3-ig, majd július 20-tól, spórolj!

Halak:

Júliusban sok időt és energiát kell fordítanod arra, hogy bebiztosítsd az anyagi helyzetedet! Az égiek most támogatni fognak abban, hogy kockázatot vállalj, úgyhogy ne félj az új kihívásoktól, mert a bátorságoddal gyarapíthatod a vagyonodat!

A nyár második havában érdemes lesz csapatban dolgoznod, mert a közös munka nagyot lendíthet rajtad. A pénzforrások felkutatását és kiaknázását időzítsd a július 4-től 19-ig tartó időszakra. Július 3-ig, majd július 20-tól, spórolj!

X