Június 2-án hihetetlenül produktív lesz ez a 3 csillagjegy

Skorpió

Kedves Skorpió, a terveid és stratégiáid most szépen összeállnak. Különösen, ha kreatív vagy, vagy egy nagyon kreatív iparágban dolgozol. Akik ügynökök vagytok, azok ma akár egy feltörekvő csillagot is szerződtethetnek. De csak azt az üzenetet fogadjátok el, amelyik rezonál rátok.

A Skorpióban járó Hold ma megvilágítja az eget, ne kételkedjetek magatokban. Az intuíciótok egész nap a helyén lesz. Ez pedig magában foglalja az intuitív találatokat azzal kapcsolatban, hogy kivel érdemes társulni, és kitől érdemes távol maradni. Bízz a megérzésedben, ha az más útra terel. Ez néhányatok számára szó szerint érthető, ha van egy kötött útvonalatok, amelyen minden nap az egyetemre vagy a munkahelyetekre tartotok.

Érdekes módon, bár a Skorpióban járó Hold ma szemben áll a Merkúrral, a Vestával és az Uránusszal a Bikában, ahelyett, hogy problémás energiaként jelentkeznének, inkább a te előnyödre hatnak. Ha tehát prezentációd lesz néhány ember előtt, akik hírhedtek arról, hogy pókerarcot tartanak, vagy nem árulják el, hogy tetszik-e nekik valami vagy sem, ne lepődj meg, ha megnyered a tetszésüket. Néhányatoknak a jó munkája sok új barátot és szövetségest szerez ebben az időszakban.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Rák

Kedves Rák, a mai nap nagyszerű nap lesz számodra. Különösen akkor, ha egy értelmetlen jogi csatározásba keveredtél, vagy megpróbálod kicsikarni a neked járó összeget valakitől, aki nem fizet. Lehet, hogy nem kapod meg mindazt, amit remélsz, de a dolgok határozottan jó irányba haladnak számodra.

Néhányan közületek ma nagy győzelmet tapasztalhattok a munkahelyeteken vagy az egyetemen. Szorgalmatok és a részletekre való odafigyelésetek az oka annak, hogy felfelé ívelő pályán vagytok. De ne legyetek túlságosan elbizakodottak. Az tönkreteheti a dolgokat.

A Vénusz ezekben a percekben a Rákból való kilépés küszöbén áll. De a Plútó oppozíciója ellenére sok nagyszerű bolygó áll mellette. Tehát számíts arra, hogy a szerelmi életed elég jó lesz. Vagy a szeretteiddel való kapcsolatod. Minden a szerelemről szól ebben az időszakban.

Halak

Kedves Halak, a mai nap kissé meglepő lesz számodra. Elválhatnak útjaid valakivel, aki már régóta zavar. Egyeseknél ez munkahelyváltásra utal, és lehet, hogy a mai lesz az utolsó napod a munkahelyeden. Nem fogod magad kivételesen jól érezni egész nap, de nem véletlenül vagy még mindig a legjobbak listáján.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Lassan haladj. A Neptunusz és a Szaturnusz is a Halakban tartózkodik ebben az időszakban. Jobb tehát most óvatosnak lenni, mint túl korán cselekedni, és elvesztegetni az értékes erőfeszítéseket. Néhányan talán hirtelen késztetést éreznek arra, hogy felkeressék az orvosi rendelőt egy általános egészségügyi vizsgálatra. De ez azért van, mert a Ceres szemben áll a Nappal és a Neptunnal. Nem lesz időpocsékolás, ha elgondolkodtál.

Ha kreatív vagy, ne ostorozd magad, ha ma motiválatlannak vagy kreativitáshiányosnak érzed magad. Lassítson a tempón! Esetleg nézz meg egy jó filmet, vagy egyél egy kis fagylaltot. Szükséged van arra, hogy feltöltsd az inspirációs elemeidet. A szünet után remekül fogod érezni magad, és kreatívabb leszel, mint máskor.

X