Kos

Kedves Kos, ha hamarosan kulturális fesztiválra készülsz, ma van a legjobb alkalom, hogy elkezdj előre tervezni. Néhányatoknak talán érdemes lesz beiktatni a naptárukba egy látogatást otthon vagy máshol. A Kosban járó Chiron gyönyörű kapcsolatokat alakít ki az Oroszlánban járó Pallasszal és az Ikrekben járó Nappal. Ha tehát ma különösen jámbornak vagy a szokásosnál spirituálisabbnak érzed magad, ez az oka. Néhányan talán még egy templomot vagy szent helyet is meg akarnak ma látogatni, hogy ez a jó energia beszivárogjon az életükbe. De nem kell ezt megtenned, ha nagyon sűrű a napirended. Ezt a megfelelő szándékkal kell megtenni. Alternatívaként otthon is meggyújthatsz némi füstölőt, vagy előveheted az aromagyertyákat.

Továbbá, ha belezúgtál valakibe, vagy megmagyarázhatatlanul vonzódsz egy személyhez, állítsd meg magad néhány másodpercre, és rázd le magad a transzból. A Halakban járó Neptunusz a Bakban járó Holddal és az Ikrekben járó Nappal áll négyszögben, és ez közvetve befolyásolja ma a hangulatodat és az elmédet. Ne hagyd, hogy bolondot csináljon belőled. Ha még nem intézted el az elvarratlan szálakat valakivel vagy valamivel az életedben, a mai nap erre is kiválóan alkalmas.

Szűz

Kedves Szűz, a mai nap remek nap a pénzügyi vállalkozásokra. Ez mindenkinek mást fog jelenteni. Egyesek számára egy ingatlanügylet lezárása is lehet. Az energia remekül alkalmas erre. Mások a pénzüket egy jövedelmező vállalkozásba akarják befektetni – talán angyalbefektetőként, vagy a tőzsdén, vagy máshol. Úgy érzed, hogy felkészültél a cselekvésre.

Csak arra figyeljetek, hogy a Neptunusz most furcsa kapcsolatokat alakít ki néhány jelentős bolygóval az égbolton. Az Uránusszal, a Merkúrral és a Plútóval való jótékony kötődései könnyen arra késztethetnek, hogy átverjen téged valaki, akit tekintélynek tartasz. Ez azért van, mert a Neptunusz most a Holddal és a Nappal is négyszögben áll. Tehát a te céljaid és ennek a személynek a céljai nem azonosak. Fontold meg a lehetőségeidet, mielőtt bármilyen lépést tennél.

Továbbá, ha eddig halogattad a kommunikációt az édesanyáddal, ne légy olyan szigorú magadhoz. A mai nap alkalmasabb arra, hogy az édesanyáddal vagy a társadalomban uralkodó anyai archetípussal kapcsolatos érzéseidről naplót írj. Előbb ki kell tisztítand a fejed.

Oroszlán

Kedves Oroszlán, ez a nap extra jó lesz számodra, és néhány meglepetés is érhet, hogy ne maradj hoppon. Persze, mivel a Hold a Bak jegyében áll, a meglepetés olyan módon fog megjelenni, ami nem lesz teljesen vonzó számodra, de mégis jó dolgokat hoz neked a közeljövőben. Még az is lehet, hogy egy exed vagy valaki más a múltadból felbukkan egy váratlan lehetőséggel. Meg fog pörögni az agyad, amikor ez megtörténik.

A Mars az Oroszlánban a Plútóval szemben még mindig nehéz helyzetben van. A Mars-Jupiter és az Északi Csomópont négyszögével pedig úgy érezheted, hogy a jutalmadat visszataszító okokból visszatartják. Ez a legtöbbetek számára hatalmi játszma. De ezt már tudjátok.

Jót fog tenni neked egy sófürdő, hogy kitisztítsd a negatív energiákat az aurádból. Talán még az otthonod küszöbét is érdemes sóval kibélelned, hogy elhárítsd a mérgező energiákat és szellemeket.

X