Nem kell aggódnod, az Univerzum ebben a hónapban áldásokkal fog elhalmozni téged.

Már itt a június, tehát elérkeztünk 2022 közepéhez, és mindannyian úgy érezzük, hogy az idő mintha csak úgy repülne. A nyári napforduló közeledtével az év egyik legforgalmasabb és legkalandosabb időszakába lépünk. A nyaralás, a hosszú nyári éjszakák és a tengerparton töltött napok sokunk naptárát megtöltik majd, és a június csak a kezdete lesz ennek a gyönyörű időszaknak.

Minden elkezd szépülni az év, június 3-án, amikor a Merkúr befejezi retrográd időszakát, befejezi a május 10-től erre felkért minden csillagjegy áttekintését és tükrözését. Ez végre lehetővé teszi, hogy az elakadt ötletek vagy tervek végre előrehaladjanak. Június 13. után pedig még jobb lesz a helyzet, amikor a Merkúr újra belép az Ikrek jegyébe.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Június 14-én a tavasz utolsó teliholdja a Nyilas tágas és kalandvágyó jegyében világítja meg az eget, és mindenkit új tudás valamint több bölcsesség keresésére invitál. Március után ez az első telihold, amelyet nem kísér napfogyatkozás, így biztos, hogy sokkal könnyedebb energiát hoz az égre, és megvilágítja az egyes emberek horoszkópjának azon aspektusait, ahol szükség van a felújításra és az újjáélesztésre.

A dolgok drámaian megváltoznak június 21-én és 22-én, amikor a Nap a Rák kardinális jegyébe lép, felkelti a kollektív vágyat, hogy kapjunk és adjunk, miközben kényelmet és biztonságot keresünk. A Nap Rákba történő átvonulása a nyári napfordulóval kezdődik, ami a nyár kezdetével igen erőteljes változásokat idéz elő az egyes jegyek születési horoszkópjaiban.

Ezt már olvastad?
Szombati Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 10.

2022 júniusa pedig négy olyan csillagjegy számára lesz a legjobb hónap, amelyek a legszerencsésebbek lesznek, és akik számára az Univerzum folytatja a tavasszal megkezdett csodálatos változások sorát.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X