Karrier horoszkóp, 2021 október 26., Az igazság itt van előtted

Kos

Állj ki azokkal szemben, akik terrorizálnak téged. Amikor a kényszerhelyzet elérkezik, akkor rendelkezel majd a tényekkel, és ezt te is tudod. Az emberek a kerítés másik oldalán egyszerűen csak dühvel vannak tele. Ne hagyjad, hogy eluralkodjon rajtad a hatalmaskodó jelenlétük.

Bika

Ne vonjon le túl hamar következtetéseket. Ez nem a feltételezések ideje. Ez a tények összegyűjtésének és feldolgozásának ideje. Bármi, amit elhamarkodottan teszünk, visszafelé sül el, és később újra meg kell csinálni. Jobb, ha nyugodt maradsz.

Ikrek

Gondolkodásod tiszta és logikus, és ez segít neked rendezni azokat a nehéz kérdéseket, amelyekkel eddig birkóztál. A kulcs az, hogy ne hagyd, hogy az egód a valódi utad útjába álljon. Olyan döntéseket hozz, amelyek a valódi belső lelkedet támogatják, nem pedig az egódat.

Rák

Valaki a rideg, kemény tényeket tárja eléd, és ahelyett, hogy racionálisan kezelnéd ezeket a tényeket, valószínűleg mindent egy nagy drámává alakítasz, és az egész helyzetet túlságosan felfújod. Tegyél meg mindent, hogy megőrizd a nyugalmad és a tényeknél maradj.

Oroszlán

Az elméd képes könnyedén rendezni a dolgokat. Úgy látod a dolgokat, ahogy valójában vannak, és nagyon racionálisan hozod meg a döntéseidet. A probléma az, hogy valaki felvág, és megpróbál háttérbe szorítani téged. Ne hagyd magad félrevezetni a helyes útról. Légy magabiztos.

Szűz

Az igazság itt van előtted. Nem kell a sorok között olvasnod ahhoz, hogy megértsd, mi történik körülötted. Minél többet próbálsz ma belelátni a dolgokba, annál jobban összezavarodsz. Az igazság egyszerű. Fogadd el úgy, ahogy van.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Október 7., A Hold állása ma nem lesz a legkedvezőbb, ezért...

Mérleg

Minden oldalról nyomás nehezedik rád, és te a középpontban vagy. Hajlamos vagy arra, hogy egyik vagy másik okból másokat hibáztass. Ez nem egészséges megoldás. Nézz magadba, és ismerd fel, hogy te magad keverted bele saját magad ebbe a zűrzavarba.

Skorpió

Bármilyen ötleted is van, az valamilyen módon megsokszorozódik vagy felerősödik. Ez rendben is van, de győződj meg róla, hogy szándékodat másokkal is egyezteted, mielőtt vakmerően továbblépsz.

Nyilas

Csak akkor leszel elégedett a munkáddal, ha kézzelfogható eredményeket látsz. Csak akkor leszel igazán elégedett, ha megérintheted, érezheted és láthatod a munkád eredményét. Győződj meg róla, hogy olyan úton jársz, amely e kielégítő cél felé vezet.

Bak

Ne vegyen semmit természetesnek. A tények összemosódnak, valakinek hála, aki inkább azt szeretné, hogy neki higgyen, mint a valódi igazságnak. Ha valami túl szépen hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg az is. Ellenőrizze a tényeket saját maga.

Vízöntő

Néha úgy érezheted magad, mint egy pók, aki egy szálon lóg. Csak egy vékony és törékeny fonál tart fenn. Semmi okod nincs arra, hogy így folytasd. Itt az ideje, hogy stabilabbá és biztosabbá válj a karrieredben.

Halak

Legyen magabiztos a munkájában, de ügyeljen arra, hogy az önbizalma ne váljon arroganciává. Ha túlságosan mindentudónak mutatkozol, az elfordítja az embereket. Éppen azt a támogatást veszíted el, amelyre szükséged van ahhoz, hogy a következő lépcsőfokra tovább léphess.

Talán ezek is érdekelhetnek