Keddi horoszkóp, Április 11., Változás érkezik az életünkbe!

Kos

Próbálj meg nem túlságosan belefeledkezni a körülötted kialakuló lehetséges konfliktusokba, Kos. A te feladatod az, hogy lenyugtasd a dolgokat, és gyakorlatiasabb szemszögből szemléld a helyzetet. Ha belegabalyodsz a dolgokba anélkül, hogy előbb átgondolnád, mit is csinálsz, még jobban összezavarhatod azokat. Lépj hátrébb a tűztől ahelyett, hogy fejjel előre belevetnéd magad.

Bika

Ez egy remek alkalom arra, hogy előrehaladj egy írásbeli projektben, Bika. Bármilyen nagy, hosszú távú projekt, amely kommunikációval, filmmel vagy hosszú távú utazással kapcsolatos, könyörög a cselekvésért. Ne késlekedj! Erős erő sürget, hogy lépj előre. Nézz előre pozitív hozzáállással ahelyett, hogy azon gondolkoznál, miért nem úgy alakulnak ezek a projektek, ahogyan szeretnéd.

Ikrek

Ez egy kitárulkozó időszak a számodra. Nagyot léphetsz előre a céljaid megvalósításában, Ikrek. A kulcs az, hogy tisztázz minden félreértést vagy becstelenséget, mielőtt tiszta tudattal haladnál előre. Ne is próbálkozz az előrelépéssel, amíg nem tisztáztad a múlt pókhálóit. Ha mindent könnyed, rugalmas síkon tartasz, az segít a hatékonyabb munkavégzésben.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X