Kos

A romantikus gondolatok és az álmok egy csodálatos estéről azzal a különleges valakivel meghiúsulnak a munka miatt, amelyet azonnal el kell végezni. Ez a pénzügyeket érintheti. Sok elmélyült gondolkodással járhat olyan témákról, amelyek nem különösebben érdekelnek. Ne hagyd, hogy ez elkeserítsen. Essetek túl a házimunkán, aztán tervezzétek meg az estéteket. Nem lesz túl késő a szórakozáshoz.

Bika

A mai napra egy társasági eseményre készülhetsz. Már alig várod, hogy megtörténjen. A papírmunka ma olyannyira lekötheti az idődet, hogy azon tűnődsz, vajon sikerül-e eljönnöd. A papírmunka nem tűnik annyira sürgősnek. Tegyél meg annyit, amennyit csak tudsz, aztán indulj el a buliba. Megérdemled.

Ikrek

Egy projekttel vagy családi ügyekkel kapcsolatos hektikus kommunikáció miatt szétszórtnak és fókuszálatlannak érezheted magad. Túl sok fontos ügy ütötte fel a fejét egyszerre. Zavaró lehet, de vedd őket sorban, és ne ess kísértésbe, hogy mindent egyszerre próbálj meg megvalósítani. Az elméd ma szilárd és analitikus. Haladj az árral, és minden el fog készülni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X