Kos

Jól indul a napja és a hete is, és a folytatásra sem lehet semmi panasza. Mindenki a kedvében jár, és még a szerencse is a nyomába szegődik. Hiába: mindenki szereti azt, akinek a Vénusz a vendége a jegyében járva. Kedve támad valami különlegeset főzni a családjának. Ma mindenre vevők! De ha ön még ráadásul össze is tudja kötni a kellemeset a hasznossal, és valami egészségeset főz…

Bika

Többet kellene foglalkoznia önmagával, önmaga megteremtésével, önműveléssel, önmegvalósítással. Ha az önszeretete csupán a táplálkozásban merül ki, annak komoly egészségügyi kárát látja. Igaz a mondás: Törődjön többet egészségével! A sport jó, de önnek valami olyasmi kihívásra lenne szüksége, amit igazán élvezni, szeretni tud. A monoton futást unná. Az öregíti. A tánc az, ami frissen tartja.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Próbáljon meg lazítani! Sajnos annyira tele a feje minden gonddal, nehéz gondolattal, hogy képtelen a kikapcsolódásra. A mai bolygóállás továbbá pedig azt eredményezi, hogy szinte képtelen leállítani a gondolatait még este is. Pedig nagyon is szüksége volna rá, különben még a feje is belesajdul a fájó erőlködésbe. Sürgősen sajátítson el valami lazító technikát! Hallgasson meditációs zenét!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X