Kos

Az elmúlt hetek érzelmi pusztításai után a ma kezdődő időszak meglehetősen megnyugtató lesz. Kihasználhatod ezeket a simább, nyugodtabb vizeket, hogy újra felfedezd az érzelmi harmóniát, és javítsd az energiaáramlásod egyensúlyát. Ráadásul, Kos, ha a fizikai egészséged nem egészen megfelelő, az előtted álló hetek lehetőséget adnak a pihenésre és a regenerálódásra.

Bika

Az égi konfiguráció egy olyan új időszakról beszél, amelyben arra összpontosítasz, hogyan különbözteted meg magad másoktól, Bika. Tisztában vagy azokkal az aspektusokkal, amelyek egyedivé tesznek téged? Ha nem, meditálj a témán, vagy kérj közeli barátaidtól tanácsot. Az elkövetkező hetekben sokat fogsz tanulni erről a témáról!

Ikrek

Ez egy új ciklus kezdete, Ikrek. A következő napokban új kérdések merülnek fel. Lehet, hogy újra kell gondolnod bizonyos elveket, amelyeket eddig a kapcsolataidban betartottál. Ha jobban belegondolsz, rájössz, hogy már nem értesz velük egyet. Úgy tűnik, hogy a társadalom által megkövetelt konvenciók és társadalmi illemszabályok nyomasztanak.

Rák

Kellemes nap ez a mai, Rák. Sőt, az égi aspektusok azt jósolják, hogy meglehetősen ragyogó lesz, bár valószínűleg kevésbé intenzív, mint az elmúlt egy-két hét. Valószínűleg új távlatokat kellett felállítanod a szakmai életedben, most pedig neki kell állnod a célok kitűzésének! Csak erre a pillanatra vártál? Tökéletes!

Oroszlán

Készen állsz, Oroszlán? Jó formában vagy ahhoz, ami történni fog? Az égi aspektusok egy új ciklust hirdetnek, amely csordultig lesz tevékenységekkel, új emberekkel és új szakmai perspektívákkal. Reméljük, hogy az utóbbi időben sikerült kipihenned magad. Ha mégsem, próbálj beiktatni néhány délutáni alvást!

Szűz

Változás lesz benned a következő hetekben, Szűz jegyű? Ezt a kérdést mindig felteszi az ember a változó bolygókörnyezet kapcsán. Vonzó a gondolat, hogy egzotikus helyekre utazhatsz, vagy esetleg munkahelyet változtathatsz, és érdekes új emberekkel találkozhatsz. Ezekkel az aspektusokkal bármi lehetséges. Élvezd a megújult hangulatot!

Mérleg

Új szelek fújnak a kapcsolataidban, Mérleg, és valószínűleg nem fogod túlságosan sajnálni! A bolygók felsorakoznak, hogy új kezdeteket jelezzenek. Képes leszel kihasználni a mostani elmélkedéseidet, és kipróbálhatod az új önképedet. Valószínűleg nem fogsz csalódni az eredményekben. Légy boldog! Minden okod megvan rá!

Skorpió

Örülni fogsz, Skorpió, hogy a mai nap a szerelmi életedben a változás magvait rejti magában. A mai naptól kezdve és a következő körülbelül egy hónapban valószínűleg meg fogsz lepődni a másokkal való kapcsolataidban bekövetkező fordulaton. A cselekmény egyre sűrűsödik, ahogy új emberek és csoportok jelennek meg a horizontodon. Az előtted álló aspektus a szokásosnál sokkal kevésbé individualista.

Nyilas

Az elmúlt hónapban a szokásosnál valamivel extrovertáltabb és társaságkedvelőbb lehettél, különösen ami az érzelmi kapcsolataidat illeti. Mától kezdve azonban a hozzáállásod változáson megy keresztül, Nyilas. Valószínűleg nyugodtabb és ésszerűbb leszel. Gondolataid inkább a jövőre, mint a jelenre kezdhetnek összpontosítani. Körülbelül egy hónapod van arra, hogy megszilárdítsd a terveidet.

Bak

Olyan emberként, aki szeret új ötletekkel kísérletezni és új embereket felfedezni, örülni fogsz a most kezdődő időszaknak. Mivel a kommunikáció, az együttlét és a társaságkedv fogja uralni a következő heteket, tökéletes alkalom lesz arra, hogy kimozdulj és megmutasd az adottságaidat. Jól fogod érezni magad, Bak!

Vízöntő

A mai nap általános kilátásai pozitívak számodra, Vízöntő. Arra számíthatsz, hogy arra összpontosítasz, hogy egy kicsit több jelleget, kifejezést vagy gazdagodást adj az otthoni életednek. Átalakíthatod a ház egy részét, vagy új szabadidős tevékenységeket találhatsz a gyerekeknek. Ne vonakodj attól, hogy valami eredetit javasolj. Valószínűleg élvezni fogják!

Halak

Olyan szakaszba lépsz, amelyet nagyrészt a szerelmi életednek szentelsz, Halak! Tedd ezt az időszakot teljesen kiteljesedővé azzal, hogy friss, új ötleteket vezetsz be. Ne hagyd, hogy ezek az élvezetek megkopjanak. Az előtted álló ciklus rendkívül kedvező a romantika szempontjából. Ez a legjobb időszak arra, hogy elutazzatok, csak ti ketten. Ha egyedülálló vagy, egy szokatlanul érdekes új emberrel találkozhatsz.

X