Keddi horoszkóp, Augusztus 4., Ma szinte minden pillanatban vár rád egy aha-élmény…

Napi horoszkóp Kos

Kedden sokkal ügyesebb vagy, mint más napokon. Úgy értem, hogy most jobb a kézügyességed, a mozgáskoordinációd, így most kellene olyasmiket elintézned, amikhez máskor ügyetlennek érzed magadat. A kedd alkalmas arra, hogy alkoss, hogy a két kezeddel hozz létre értékeket, és arra is, hogy kézzelfogható formába öntsd a terveidet és a vágyaidat.

Napi horoszkóp Bika

Ha van valaki, akiről azt gondolod, hogy megbántottad ideje lenne bocsánatot kérned tőle. Ideje lenne megbeszélnetek a dolgokat. Talán attól félsz, hogy ő haragszik rád, pedig az egyértelműen látszik, hogy ő maga is felkészült a megbocsátásra. Egyértelműen látszik, hogy ő maga is kész arra, hogy átbeszéljétek ezt a sérelmet, és szélnek eressze a haragot. Ma bátran és szeretettel kérj bocsánatot, akkor is, ha eleinte félsz ettől.

Napi horoszkóp Ikrek

Ma szinte minden pillanatban vár rád egy aha-élmény. Szinte minden pillanatban megértesz valamit, amit eddig csak kapiskáltál, amit eddig nem tudtál megérteni, és aminek a feldolgozására eddig képtelen voltál. A kedd olyan erővel mutatja meg az összefüggéseket, és a logikus döntéseket, hogy szinte el sem hiszed. Könnyen lehet, hogy most érted meg azt, amit olyan régóta nem vagy képes felfogni.

Napi horoszkóp Rák

Ma szinte minden pillanatban vár rád egy aha-élmény. Szinte minden pillanatban megértesz valamit, amit eddig csak kapiskáltál, amit eddig nem tudtál megérteni, és aminek a feldolgozására eddig képtelen voltál. A kedd olyan erővel mutatja meg az összefüggéseket, és a logikus döntéseket, hogy szinte el sem hiszed. Könnyen lehet, hogy most érted meg azt, amit olyan régóta nem vagy képes felfogni.


Napi horoszkóp Oroszlán

Egy új elképzelés, egy új ötlet pezsdíti fel a véredet. Arra gondolsz, hogy ez az ötlet mindent megváltoztathat, és ebben teljesen igazad van. Arra gondolsz, hogy ez az ötlet mostantól mindent mássá tehetne, mint amilyen most. Igazad van. Ez az ötlet felforgatja a jelenlegi világodat, és segít még több bőséget és békét megtapasztalnod. A helyzet az hogy bátorság és kitartás kell ehhez az ötlethez, de megéri a bátorságot választanod ma is.

Napi horoszkóp Szűz

Sokkal több a lehetőséged, mint azt gondolnád. Ennek a sok lehetőségnek az oka a baráti körödben keresendő. Ha úgy érzed, hogy valamelyik életterületen légüres térbe kerültél, és nem tudsz mit tenni, ha úgy érzed, hogy nincs hova tovább lépned, akkor érdemes leülnöd beszélgetned a barátnőiddel. A keddi bizonytalanság annak a biztos jele, hogy nem beszélsz eleget a barátaiddal olyan témákról, amelyek neked igazán fontosak.

Napi horoszkóp Mérleg

Talán egy költözést, vagy egy felújítást fontolgatsz, és talán valóban itt az ideje annak, hogy megtedd ezt a költözést. Talán valóban itt az ideje annak, hogy elköltözz, vagy legalábbis megváltoztasd mindazt, ami nem tetszik a lakásodban. Kedden pedig az az inspiráció is megérkezik, amelyik segít megfogalmaznod azt, hogy milyen legyen az új lakásod, vagy milyenné alakítsd a régit. A szükséges anyagi fedezetre talán várnod kell kicsit, de az sem késlekedik sokat.

Ezt már olvastad?
Szerdai Horoszkóp, Szeptember 28., Izzani fog a levegő körülötted, te leszel a középpontban

Napi horoszkóp Skorpió

Ideje lenne egy újfajta gondolkodásmódra váltanod. Ideje lenne elkezdened nagyban gondolkodnod. Igen, tudom, hogy mostanában megszoktad a szűkös gondolkodásmódot, és tudom, hogy ez egészen jó ötletnek tűnt, de lassan ideje lenne tágasabban gondolkodnod, lassan ideje lenne kinyújtóznod, ideje lenne kinyújtóztatnod a tagjaidat, és hagyni, hogy a világod is tágasabbá váljon. Hidd el: Sokkal nagyobb a tered, mint hitted.


Napi horoszkóp Nyilas

A családi béke titka kedden az lesz, hogy legyél képes mindenki kedvére tenni valamit. Ne érts félre, ez nem azt jelenti, hogy ők mondhatják meg, mit kell tenned. Sőt! Könnyen lehet, hogy most arra kell rájönnöd, hogy a családtagjaid nagy része nem is tudja, mi lenne valóban jó neki. Könnyen lehet, hogy neked magadnak kell kitalálnod, hogy mivel járhatsz a családtagjaid kedvében, és mivel segíthetsz nekik igazán sokat.

Napi horoszkóp Bak

Ha egy kicsit nem figyelsz magadra, akkor kedden csupa olyasmit kotyogsz ki, amit valójában szerettél volna megtartani magadnak. Érdemes ma a csendet és a hallgatást választanod akkor, ha nem kell feltétlenül beszélned. Érdemes ma a nyugalmat és a békét választanod akkor, ha ezt megteheted. Amíg csendben vagy, addig nem árulsz el olyasmiket, amik kimondására még nem vagy kész, amik meghallására még nem kész a környezeted.

Napi horoszkóp Vízöntő

A baráti körödben mostanában folyamatos a jövés menés. Barátnők jönnek, barátnők mennek, és te nem teljesen érted, hogy miért lett ilyen képlékeny a csapat körülötted. Ez a képlékenység rólad szól, ez a képlékenység belőled mutat meg valamit. Ez a képlékenység azt mutatja meg, hogy milyen sokféleképp látod magadat, és magad körül a világodat. Ez a képlékenység arra utal, hogy most tebenned is nagy átalakulások zajlanak.

Napi horoszkóp Halak

Talán eddig rosszul tekintettél a pénzre, talán eddig rosszul akartad elkölteni a pénzedet. Itt az ideje annak, hogy egy új nézőpontból szemléld a pénzt, itt az ideje annak, hogy egy teljesen új nézőpontból állj hozzá a bőség kérdéséhez. Könnyen lehet hogy kedden olyan pénzügyi lépésre szánod el magad, amely talán túl nagy merészségnek tűnik a régi megszokáshoz képest.

Talán ezek is érdekelhetnek