Kos

Ha bármilyen terápiás szakmához kötődsz, Kos, ma különös felfedezést tehetsz az egészségügyhöz kapcsolódóan. Ezt a felfedezést nem fogod megtalálni egyetlen könyvben vagy módszertanban sem, amelyet általában követsz. Az érzelmek nem is olyan vakok, mint ahogy azt a racionális társadalom elhiteti velünk! Néha a tudás felé vezető úton vezetnek minket. Ma ez a helyzet.

Bika

Mintha most mindent egyszerre kellene csinálnod, Bika. Amire igazán szükséged lenne, az egy plusz pár kéz és néhány plusz óra a napodban! Az idegeid fizethetik meg ennek a rohanó létnek az árát. Nem mehet ez így tovább. Ahelyett, hogy feladnád a céljaidat, miért nem adsz magadnak több időt, hogy elérd őket?

Ikrek

Miért tűnik úgy, hogy oly sok kapcsolat beépített csapdákkal jár, Ikrek? Ma különösen sürgető igényt kaphatsz valakitől a családodból, hogy az idődből vagy a pénzedből áldozz. Jelenleg egyiktől sem vagy hajlandó megválni. Most az egyszer nem hagyod, hogy az érzelmeid válasszanak helyetted. Tarts ki a meggyőződésed mellett, és ne hagyd, hogy mások befolyásolják a döntéseidet!

Rák

Ez a nap a térérzeted és a magánéleted védelméről fog szólni, Rák. Előfordulhat, hogy gátlástalan emberekkel kényszerülsz valamilyen partnerségre. Úgy fogod érezni, hogy behatolnak a területedre. Amit nem tudnak, az az, hogy te felkészültél. Ez nem az az időszak, amikor az emberek zaklathatnak téged!

Oroszlán

Számíts arra, hogy a szerelmi életedben némi kiigazításra lesz szükséged, Oroszlán. Lehet, hogy más lelkiállapotban vagy, mint a partnered. Miért nem használod ki a napot arra, hogy visszalépj a kapcsolatból? Töltsetek külön időt a változatosság kedvéért. Elvégre semmi drámai nincs abban, hogy az igényeitek és vágyaitok nincsenek szinkronban. Ez csak átmeneti.

Szűz

A mai napot kissé zaklatottnak érezheted, Szűz jegyű. Gondoskodó ösztöneid őszintén segíteni akarnak annak a sok embernek, aki a segítségedet és a tanácsodat kéri, mégsem tudsz szabadulni az érzéstől, hogy kihasználnak, vagy olyan dolgokra akarnak rávenni, amiket nem akarsz. Igen, nehéz egyszerre jó szülőnek lenni mások és saját magad számára.

Mérleg

Milyen bosszantó rádöbbenni, hogy a múltból származó bosszantó problémák nem oldódtak meg, Mérleg! Ma meglesz az erőd és a tudatosságod ahhoz, hogy ezeket a problémákat egyszerűen csak úgy elintézd, hogy beszélsz róluk. Ironikus, hogy a partnered szemrehányásai épp azt a szemléletváltozást váltják ki belőled, amire szükséged van.

Skorpió

Lassan és egyenletesen haladj tovább, Skorpió! Előfordulhat, hogy a semmin felhúzod magad, mert mindent egyszerre akarsz elvégezni! Itt lenne az ideje, hogy rangsorold, mit szeretnél igazán csinálni. Légy óvatos mindennel, ami elvonja a figyelmedet. Olyan nagy vágyad van arra, hogy rendkívüli élményeket élj át. Adj magadnak időt arra, hogy teljesen átéld őket!

Nyilas

Néhány hónapja úgy érzed, Nyilas, hogy a szakmai életedben felgyorsulnak a dolgok. Talán néhány projekt gyorsabban alakult, mint ahogyan azt vártad. Még az is lehet, hogy kissé kicsúsztak az irányításod alól. Ma engedd meg magadnak, hogy világosabban megkülönböztesd, mit is tettél eddig. Meglepetés érhet téged.

Bak

Ha véletlenül hamarosan nyilvánosan kell beszélned, Bak, bízz abban, hogy az emberek szívesen hallgatnak majd téged. A szavak könnyedén jönnek neked, és magabiztosságot sugárzol. Szívesen fogadod mások bókjait. Energiaszinted magas, és megállíthatatlan leszel. Ez csak így igazságos az elmúlt hónapokban befektetett sok munka után!

Vízöntő

Íme egy olyan nap, amilyenről a művészek álmodnak, Vízöntő. Műveid újabb langyos fogadtatása után megjelenik egy befolyásos ügynök, és felajánlja, hogy a világ egyik legrangosabb múzeumában helyezi el a festményeidet! Ez csak egy példa arra, hogy milyen rendkívüli esemény várhat rád ma. Bármi is legyen a célod, nagyon jó esélyed van a sikerre!

Halak

A következő napokban reflektorfénybe kerülhetsz, Halak. Próbálj meg ellenállni, hogy ne engedj a közönség elismerésének, mert váratlan akadályokba ütközhetsz. Miután a közönség elismerésben részesültél, szembesülnöd kell a kérdéssel: „És most mi lesz?”. A válasz abban rejlik, hogy már a kezdetektől fogva szerényen közelítsd meg a dolgokat.

X