Keddi horoszkóp, December 7., Más emberek különös jelentőséget kapnak ma

Kos

Értékrended ma új spirituális és idealista aspektusokat vehet fel. A hétköznapi ügyek új értelmet nyerhetnek a számodra. Akár a munkádban is megláthatod a spiritualitást. Az egészségedet illetően idealista, de irreális célokat tűzhetsz ki magad elé. Ha új egészségügyi programba akarsz belevágni, akkor lépésről lépésre haladj. Ne próbálj meg mindent egyszerre megvalósítani.

Bika

Más emberek fontosak számodra. Ma a kapcsolataid a szokásosnál is nagyobb jelentőséget kaphatnak. Érdekes emberekkel találkozhatsz, és ha még nem vagy benne, akár még szerelembe is eshetsz. Régi és új barátaid még csodálatosabbnak és idealizáltabbnak tűnhetnek. A romantikus kapcsolatok mesebeli minőséget ölthetnek. Próbálj meg arra törekedni, hogy olyannak lásd az embereket, amilyenek valójában.

Ikrek

Egy csoportos találkozásra, talán spirituális vagy metafizikai találkozásra kerülhet sor ma este az otthonodban. Ennek a csoportnak valószínűleg sikerülni fog, bármire is törekszik. Az intuíció, az energia és a képzelőerő mindenhol ott van körülötted. Közelebb kerülsz ahhoz, akivel ma időt akarsz tölteni, legyen az barát, szerető vagy kolléga. Ma este írd le gondolataid és meglátásaid, hogy emlékezhess rájuk.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts