Keddi horoszkóp, Február 14., Kellemes meglepetések és érdekes hírek!

Kos

Ossz meg többet a szenvedélyedből, a szeretetedből és a boldogságodból a körülötted lévő emberekkel, Kos. Fordítsd az energiádat egy csoportos projektre, és dolgozz azon, hogy közösen hozzatok létre valami sokkal varázslatosabbat és értelmesebbet, mint bármi, amit egyedül létrehozhatnál. Nem vagy egyedül ezen a világon, és rájössz, hogy sokat tanulhatsz abból, ha szoros kapcsolatban dolgozol más, hasonló eszméket valló emberekkel.

Bika

Az érzelmeidben bekövetkező drasztikus változások arra késztethetnek, hogy kételkedj bizonyos ösztöneidben vagy érzéseidben, Bika. Ahelyett, hogy frusztrálna az, hogy képtelen vagy racionális értelmet adni ezeknek az érzelmeknek, élvezd az utazást, amit kínálnak neked. Nagyszerű ajándék, hogy rendelkezel ezekkel az érzelmekkel, és képes vagy szabadon kifejezni őket. Ne próbálj meg elrejteni vagy elnyomni semmit, amit érzel. Ha úgy érzed, hogy ma hullámvasúton vagy, ne próbálj meg félúton leugrani. Sokkal nagyobb biztonságban leszel, ha a végéig ülve maradsz.

Ikrek

A mai nap egyike azoknak a napoknak, amikor legszívesebben csak hanyatt feküdnél a földön, és néznéd a felhőket, Ikrek. Művészi elméd könnyen kiszúrja az egyiket, amelyik sárkányra hasonlít, a másikat, amelyik egy székre, a harmadikat pedig, amelyik pont úgy néz ki, mint az édesanyád. Húzz le valakit magaddal a fűre, és mutasd meg neki, mit látsz. Megvan az oka annak, hogy az agyad miért bizonyos formákra hívja fel a figyelmet, másokra pedig nem. Találj fontos nyomokat ebben az információban.

Rák

Valószínűleg nagyon vonzódni fogsz azokhoz a dolgokhoz, amiket nem kaphatsz meg, Rák. Ahelyett, hogy felhúznád magad és frusztrálódnál amiatt, hogy nem kapod meg, amit szeretnél, keresd a helyzet tanulságát, és azt az okot, amiért valójában egyáltalán nincs szükséged ezekre a dolgokra. A rendkívül nagy érzelmi értékkel bíró dolgok most nagyon fontosnak tűnhetnek számodra, de talán van egy fontos ok, amiért el kell engedned és tovább kell lépned az adott érzéstől.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Oroszlán

Előfordulhat, hogy órákig egy üres lapot bámulsz, miközben próbálod papírra vetni, amit igazán el akarsz mondani, Oroszlán. Lehet, hogy a motivációd lankad. Az elméd ma a fellegekben szárnyal, és lehet, hogy nehezen tudod tartani magad a feladathoz. Ha azonban egyszer belekezdesz az írás vagy bármilyen feladat elvégzésébe, a dolgok mintha maguktól is a végére érnének.

Szűz

Ha úgy érzed, hogy szükséged van valamire, hogy egy időre elmenekülj az életedből, Szűz, akkor talán jobban meg kell vizsgálnod az életedet. Ahelyett, hogy a menekülés legjobb eszközét próbálnád kitalálni, inkább próbáld meg kitalálni, hogyan tudnád a legjobban élvezhetőbbé tenni az életedet. Győződj meg róla, hogy elégedett vagy magaddal és azokkal a dolgokkal, amiket csinálsz. Ha nem vagy az, akkor itt az ideje a változásnak.

Mérleg

Tartsd meg a szórakozni vágyó lelkedet tisztán, Mérleg. Vigyázz, hogy ne folytass szellemes beszélgetéseket vagy szórakoztató vicceket más kárára. Ez a fajta viselkedés később valószínűleg visszatér és kísérteni fog. Mindig tartsd meg a pozitív dolgokat, különösen akkor, ha kísértésbe esel, hogy olyan információkat terjessz valakiről, amelyek nem éppen hízelgőek. A mai nap egyike azoknak a napoknak, amikor könnyen elcsúszhatsz, és beleesel a saját metaforikus késedbe.

Skorpió

Az érzelmeid ma valószínűleg becsapnak, ezért légy óvatos, Skorpió, ha valamiről ítéletet akarsz mondani. Mindenképpen szánj időt arra, hogy minden szükséges tényt összeszedj, különben a végén olyan hirtelen döntést hozhatsz, amit később megbánsz. A helyzetek és az emberek, akikkel ma találkozol, alkalmasak arra, hogy makacsok, érzelmesek vagy megbízhatatlanok legyenek. Ha ez így van, egyszerűen lépj hátrébb, és máskor foglalkozz ezekkel a dolgokkal.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Nyilas

Tedd sokkal gazdagabbá a másokkal együtt töltött idődet azzal, hogy szembeállítod a teljesen egyedül töltött idővel, Nyilas. Meglátod, hogy minél több energiát tudsz egy időre magadra és a saját gondolataidra összpontosítani, annál több energiát tudsz majd elraktározni az érzelmi akkumulátorodban, amit megoszthatsz másokkal, amikor velük vagy. Légy önzőbb az energiáddal, ami a belső szentélyed rendszeres ápolását illeti.

Bak

Vegyél részt egy előadáson vagy valamilyen intellektuális beszélgetésen, ahol az emberek aktívan kifejtik az ötleteiket és határozott véleményüket, Bak. Fontos, hogy érezd a másik szenvedélyét, aki hihetetlenül az álmaira koncentrál. Inspirálódj ma azoktól, akik szenvedélyesen beszélnek, még akkor is, ha nem feltétlenül értesz egyet azzal, amit mondanak. Ha mégsem, nyugodtan válaszolj egy hasonlóan szenvedélyes válaszlépéssel.

Vízöntő

A képzeleted minden valószínűség szerint távoli helyekre vonz, Vízöntő, és azon kaphatod magad, hogy állandóan álmodozol. Időnként úgy tűnhet, hogy ezek az álmok útját állják a megszokott racionális, egyenes vonalú mindennapjaidnak. Ne feledd, hogy ezeket az álmokat okkal küldték neked, és igyekezz megérteni és tudatosan integrálni az üzeneteiket a mindennapjaidba.

Halak

Ne feledd, hogy mindenben van egy szellem, ami körülvesz téged, Halak. Csak azért, mert valamit nem tudunk érzékelni a szemünkkel, fülünkkel, orrunkkal, szánkkal vagy ujjainkkal, még nem jelenti azt, hogy nem létezik. Adj tiszteletet a minket körülvevő erőtérnek, valamint a mindennapjainkban létező élő és élettelen formáknak. Ma hajlamos vagy úgy érzékelni az életet, mintha az egy ima lenne.

X