Kos

Képzelőerőd és inspirációd ma nagyon magas szinten működhet, Kos, így ha egy új művészeti projektbe tervezel belevágni, ez a nap a legalkalmasabb rá. Valószínűleg nagyon intuitívnak is érzed magad, így ne lepődj meg, ha azon kapod magad, hogy élesen ráhangolódsz mások, akár idegenek gondolataira, érzéseire, szükségleteire és vágyaira. A magasabb elméd nagyon közel áll a tudatos elmédhez. Hozd ki belőle a legtöbbet!

Bika

Egy csoport, amelyhez kötődsz, megkérhet, hogy intézz el néhány feladatot. Ez magában foglalhatja telefonhívások intézését, megbízások teljesítését vagy mindkettőt. Az energiád és a lelkesedésed magas, Bika, ezért ez egy jó nap arra, hogy bebizonyítsd, mennyire értékes a munkád és mennyire hatékony vagy. Arra azonban ügyelj, hogy ne vállalj túl sokat. Senkinek sem segítesz, ha kifárasztod magad.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Fontos projekteket, akár a munkával, akár a magánéleteddel kapcsolatosakat kell ma befejezned, hogy tartsd a határidőt vagy teljesíts egy ígéretedet. Ez sok szellemi és fizikai erőfeszítést igényelhet a részedről, Ikrek, ami kissé stresszesnek bizonyulhat. Mások azonban segíthetnek. Nagyon fontos, hogy ne felejtsd el visszafogni magad. Ha kimerülten dolgozol, nem biztos, hogy tetszeni fog az eredmény.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X