Keddi horoszkóp, Január 18., Megjelenik az esély céljaink elérésére!

Kos

Most éppen az egyik munkahelyről a másikra való átköltözés folyamatában lehetsz, Kos. Ez akár teljes karrierváltás is lehet. A kemény munkád kifizetődik, bár ez egy ideig még nem biztos, hogy a bankszámládon is megmutatkozik. Lehet, hogy előbb még szerződéseket kell végrehajtanod. A társasági életed talán szünetelni fog, amíg ennek az átmenetnek minden aspektusát ki nem dolgozod. Ne ijedj meg azonban. Helyesen döntöttél.

Bika

Bika, most a saját igényeid, a családod igényei és a munkáddal szembeni kötelezettségeid közötti konfliktusok nyomaszthatnak. Ennek következtében feszültnek és stresszesnek érezheted magad, és azon tűnődsz, vajon megoldódik-e valaha a helyzet. Ne ess pánikba! Meg fog oldódni, és nem fogsz rosszabbul járni tőle. A kulcsszó az egyensúly, és a megoldás az egyensúly megtalálásában rejlik. Láss hozzá! Szeretnéd majd magad mögött hagyni ezt az egészet.

Ikrek

Egy közeli hozzátartozód beteg vagy más módon bajban lehet, Ikrek, és lehet, hogy ma egy kicsit túlságosan is aggódsz, mert ez a személy nem kommunikál veled. A telefonos próbálkozások nem működnek, vagy többszöri hangposta-üzenet érkezik. Vigyázz azonban, hogy koncentrált és tárgyilagos maradj. A rokonod valószínűleg épp most lábadozik abból, ami bántja. Ne feledd, hogy ha nincs hír, az jó hír. Tarts ki!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts