Keddi horoszkóp, Július 11., Támogatásra és nagylelkűségre számíthatunk!

Kos

A döntéseknek nem kell olyan nehéznek lenniük, mint ahogyan te hozod őket, Kos. Úgy érezheted, mintha egy erős erő húzna egy egyértelmű irányba, ne állj ellen neki. Csak az őrületbe kergetnéd magad, ha megpróbálnád felsorolni az összes indokot, hogy miért kellene vagy miért nem kellene arra az útra lépned, amire szántak. Könnyítsd meg magadnak a dolgokat azzal, hogy sodródsz az árral, ahelyett, hogy hagyod, hogy az elméd állandó fecsegéssel és ellenállással zavarjon.

Bika

Nézd a dolgokat filozofikusabb szemszögből, Bika, ahelyett, hogy mindent ilyen intenzíven érzelmileg szemlélnél. Lehet, hogy állandóan attól félsz, hogy mindenki rád vadászik. Több mint valószínű, hogy az apró eseteket túlságosan felfújod a fejedben. Használd a barátaidat, mint a gondolataid hangadóját. Több mint valószínű, hogy jobban megérted majd a helyzetet, ha ezt a friss nézőpontot beviszed.

Ikrek

Ez a te napod, Ikrek, ne pazarold el. Mivel segítőkész, barátságos ember vagy, azon kaphatod magad, hogy mások igényeit és vágyait kielégíted. Egyesek a jó szamaritánust láthatják benned, aki barátságos hozzáállással tud tanácsot adni. Vigyázz, nehogy minden energiádat másokra pazarold. Ezt a napot talán jobban eltöltenéd azzal, hogy gondoskodsz magadról. Még ha ez önzőnek is tűnik, szeretni fogod magad érte.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X