Keddi horoszkóp, Július 18., Pozitív változásokra számíthatsz

Kos

Úgy tűnik, hogy egy radikális erő gondot okoz, és megkérdőjelezi a régóta fennálló meggyőződésedet arról, hogyan kellene a dolgokat intézni, és hogy mi az, amit a legdrágábbnak tartasz, Kos. Az igazság az, hogy amit talán bajnak látsz, az valójában növekvő fájdalom, amit el kell viselned, miközben személyes fejlődésed következő lépcsőfokára lépsz. A változás gyakran nehéz; azonban ez az, amire most felszólítanak téged.

Bika

Kicsit feszültté válhatnak a dolgok a számodra, Bika. Az egyik első reakciód lehet az, hogy a szeretteidhez fordulsz támogatásért. Sajnos előfordulhat, hogy azt tapasztalod, hogy a támaszaid nem állnak melletted. Sőt, úgy tűnhet, mintha csatlakoztak volna az ellenzékhez. Először úgy érezheted, hogy elárultak. A valóságban talán egy régi ügyért harcolsz, és itt az ideje, hogy te is csatlakozz az ellenzékhez.

Ikrek

Az életed egyes részei úgy tűnhetnek, mintha az ókori Rómából származó gladiátorjátékok lennének. A jó hír az, hogy ha valaki képes felülemelkedni ezen a helyzeten, és meglátni az igazságot, az te vagy, Ikrek. Vigyázz, hogy ne legyél túlságosan makacs a dolgok megoldását illetően. Ezzel valószínűleg még mélyebbre kerülsz egy olyan zűrzavarba, amivel eleve nem kellene foglalkoznod. A te feladatod a közvetítés, nem pedig a diktálás.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X