Kos

A mai nap csodálatos arra, hogy körülvedd magad azokkal, akiket a legjobban szeretsz, Kos. Szervezzen összejövetelt a családjával és a barátaival, tele élénk beszélgetéssel és finom ételekkel és italokkal. Egyszer azonban egy kicsit szomorúnak érezheted magad, hiányolhatsz valakit, akinek veled kellene lennie, de nincs, és találgatásokba bocsátkozhatsz, hogy vajon mit csinálhat. Koncentrálj azokra, akik ott vannak veled. Szeretettel vagy körülvéve, és valószínűleg ez így is marad.

Bika

Olyan emberként, aki szeret társaságkedvelő és kifelé forduló lenni, az ilyen napok csodálatos levezetést biztosítanak az energiádnak. Sok időt tölthetsz ma a családoddal, Bika, de valószínűleg sok mással is kapcsolatba kerülsz majd. Egyszer talán reflektorfénybe kerülsz. Különösen szeretni fogsz mindenkit, aki körülötted van, és értékelni fogod a szerencsédet. Élvezd a napodat.

Ikrek

Ez egy remek alkalom arra, hogy kihasználj egy kis magányt, hogy néhány dédelgetett célodat megvalósítsd, Ikrek. A koncentrációd és a képzelőerőd igen magas szinten működik, és lehet, hogy addig nem hagyod abba a munkát, amíg teljesen be nem fejezed. Ha egy projektbe kezdesz, valószínűleg jól fogsz haladni vele, és ha üzletről és pénzről van szó, akkor sikeres leszel. Ne hagyd, hogy átmeneti fennakadások álljanak az utadba. Menj az aranyért!

Rák

Óvakodj attól, hogy túl sokat pletykálj a barátaiddal és a kollégáiddal, Rák. Jólesik nevetni és történeteket cserélni, de emlékeztesd magad arra, hogy a történetek igazságtartalma minden egyes alkalommal, amikor megismétlik, csökken és megváltozik. Ha túl sokat pletykálsz, a barátaid elkezdhetnek csodálkozni azon, hogy mit mondasz róluk, amikor nincsenek ott. Végső soron ez nem egészséges viselkedés a barátságaid számára. Gondolj bele!

Oroszlán

Ne lepődj meg, ha ma nem töltesz túl sok időt otthon. Minden jel arra utal, hogy inkább kimozdulsz, vásárolsz, látogatóba mész, esetleg részt veszel egy különleges vacsorán vagy koncerten. Számos olyan családi program van, amit nem szeretnél kihagyni, Oroszlán, úgyhogy ne hagyd, hogy a barátaid túl sok vásárlással vagy a tévében közvetített sporttal vonják el a figyelmedet.

Szűz

Tudod, hogy nagyon termékeny képzelőerőd van, Szűz, és a mai nap aspektusai kiemelik ezt a különleges tulajdonságodat. Talán szeretnéd a gondolataidat valamilyen művészi vállalkozásba, például írásba vagy festészetbe csatornázni. Mindenképpen ragadd meg az alkalmat, hogy egy gyermek számára izgalmas mesét szőjj. Vigyázz, nehogy elszaladjon a fantáziád, amikor ítélkezel az emberekről. Valószínűleg jó úton haladnak.

Mérleg

Jujj! Micsoda érzelmes nap, Mérleg. A bolygóenergiák konfliktusokat jeleznek előre, méghozzá rengeteget. Tegyél meg mindent, hogy személyesen távol tartsd magad ettől, és próbáld meg elkerülni, hogy vitákba keveredj. Lehet, hogy ma inkább maradj magadban. Ma este maradj otthon, vagy menj el egyedül moziba. Ne aggódj, holnapra mindenki sokkal jobban fogja érezni magát.

Skorpió

A mai bolygóenergiák hatására az érzelmek magasra csapnak, Skorpió. De ez nem ok arra, hogy elmenekülj és elbújj! Az emberek a szokásosnál sokkal őszintébbek lesznek, akár brutális módon is, és ennek eredményeképpen értékes információkhoz juthatsz. Ne félj attól sem, hogy meghallgatsz néhány panaszkodást, ami a szennyest is kiteregeti. Szemfüles ítélőképességeddel képes leszel eldönteni, hogy mi a jó információ és mi nem.

Nyilas

A mai nap érzelmi energiája azt kockáztatja, hogy kivételesen magas lesz, Nyilas. Délre a végsőkig kiakadhatsz. Próbálj meg egy hosszú sétát vagy biciklitúrát tenni, hogy megnyugodj. Menj egyedül, és végezz mély lélegzetvételeket a szabadban. Próbáld meg elkerülni, hogy belekeveredj mások konfliktusaiba. Mentsd ki magad, és bízz abban, hogy maguktól is meg tudják oldani a dolgokat.

Bak

A mai nap jót tesz a szórakozásnak, Bak. Élvezd a család és a barátok társaságát, és ne vonják el a figyelmedet a munkával vagy a pénzzel kapcsolatos borús gondolatok. Csak lazíts, és hagyd, hogy mások gondoskodjanak magukról. Élvezed, hogy másokat ápolsz, és gondoskodsz arról, hogy ők is jól érezzék magukat, de neked is jól kell érezned magad, ezért ne dolgozz túl sokat. Valaki ajándékot adhat neked, szereteted és megbecsülésed jeléül.

Vízöntő

A mai nap energiái mindenkiben felkavarják az érzelmeket, Vízöntő. Érdemes elkerülnöd, hogy vitákba vagy konfliktusokba keveredj. Ha tanácsot kérsz valakitől, valószínűleg meg fogod kapni a magadét. A legjobb lesz, ha ma minél inkább magadba zárkózol, és ma este egyedül töltesz egy kis időt egy jó könyvvel. Holnap minden sokkal nyugodtabb lesz.

Halak

Igen, büszke lehetsz magadra, Halak. Te aztán tényleg értesz a dolgaidhoz. Elkötelezted magad a tudásod és a képességeid elmélyítése mellett, és ez igazán látszik rajtad. A barátok és a családtagok tanácsért fordulnak majd hozzád, és jogosan. Próbálj meg azonban nem elbizakodottá válni. Könnyen beleeshetsz ebbe a csapdába. Továbbra is teljes gőzzel kell haladnod az oktatási utadon, hogy megőrizd ezt az előnyt!

X