Kos

Intenzív szenvedély szabadult fel benned, Kos. Nehezen tudsz ellenállni a késztetésnek, hogy fogd a kedvesedet, és elmenekülj egy lakatlan szigetre. Rád férne egy kis szünet a civilizációból. De ha nem igazán tudsz eljutni arra a szigetre, mit szólnál ahhoz, ha a saját otthonodban teremtenél egy oázist? Rendelj ételt a kedvenc éttermedből, vidd haza, és élvezz egy meghitt estét a partnereddel.

Bika

Valószínűleg most különösen érzékinek érzed magad, Bika. Egyfajta ártatlan erotika árad belőled, és sok csodáló pillantást vonzol. Élénknek és szenvedélyesnek érzed magad, és alig várod, hogy átölelhesd az életedet és a benne lévő különleges embereket. Ez a nap remek alkalom lenne arra, hogy romantikus estét tervezz otthon. Főzz egy finom ételt, hűtsd le a bort, gyújts gyertyákat, és hagyd, hogy a természet a maga útján járjon.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Péntekre, Március 31., Sikerül tisztázni a dolgokat!

Ikrek

Próbáld meg nem hagyni, hogy belesodródj az üres pletykákban való részvételbe, Ikrek. Ma pletykák fognak szárnyra kelni, és jól tennéd, ha fedezékbe vonulnál. Bár igaz, hogy van némi igazság a pletykákban, a történetet megszépítő megjegyzések mindent túlzásba visznek. Az érzelmek valószínűleg megsérülnek. Ha nem akarod, hogy a sajátjaid is megsérüljenek, kerüld el a közös helyiségeket.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X