Kos

Az egyensúly és a harmónia érzése uralkodhat ma az életedben. Azonban továbbra is óvatosnak kell lenned, nehogy mások negatív viselkedése elrontsa a hangulatodat. Lehet, hogy valami apróság, de ez megzavarhatja a lelki békédet és a harmóniádat. Légy proaktív mindenben, amit teszel, és így talán képes leszel elhárítani a váratlan bajokat. A délelőtt 10 és 11 óra közötti időszak gyümölcsözőnek bizonyulhat számodra, ezért minden fontos dolgot erre az időpontra időzíts. Az olajzöld a szerencseszíned a mai napon, jelzik az asztrológusok.

Bika

Néhányan ma lustának és letargikusnak érezhetik magukat az elmúlt napok kemény munkája után, kedves Bika. Ne hagyd, hogy ezek a negatív érzések eluralkodjanak rajtad. Maradj óvatos, ha dolgozol, mert nem biztos, hogy le akarsz maradni a határidőkről. Ne engedd, hogy apró akadályok álljanak a céljaid útjába, tanácsolják az asztrológusok. Ha valami fontos teendőd van, azt délután 2 és 3 óra közé tervezd a legjobb eredmény érdekében. A bordó szín szerencsés lesz a számodra.

Ezt már olvastad?
Pénteki horoszkóp, Március 31., A szerencse ott jelenik meg, ahol a legnagyobb szükségünk van rá!

Ikrek

A csillagállás ma szerencsét és bájt hoz neked, kedves Ikrek. Biztosítja, hogy jókedved legyen, és egész nap optimista maradj. A munkahelyeden minden projekt, amit vállalsz, ma sikeresnek bizonyul. Ezért minden figyelmedet összpontosítsd arra, hogy ma sikerüljenek. Az asztrológusok szerint a délután 4 és 6 óra közötti időszak szerencsésnek bizonyul számodra. Másrészt a barátok és a családtagok szívesen nyújtanak majd támogatást bármiben, amit teszel. A sárga a szerencseszíned a mai napon.

Rák

Erős késztetés kerít hatalmába, hogy kreativitásodat valamilyen módon kamatoztasd. Rák, ma vedd elő a festővásznat, mert a kreativitás folyik az ereidben. Nincs olyan dolog, amit már régóta ki akartál fejezni, de eddig nem tudtad kihozni magadból? Ez a te napod arra, hogy kreatívan fogj hozzá. A folyamat fontosabb, mint a végeredmény, úgyhogy érezd jól magad közben. Ugyanakkor ügyelj arra, hogy gondoskodj a kötelezettségeidről, és ne hanyagold el őket teljesen. A legmagasabb energiapontod délután 2 óra körül jöhet el. A sárga a szerencseszíned a mai napon, mondják az asztrológusok.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X