Kos

A mai egy csodálatos nap a számodra. Napközben sok mindent el tudsz végezni, így az éjszaka nyitva marad a másokkal való izgalmakra. Miután elintézted a szükséges dolgokat, bátran ragadj meg egy nagy adag szórakozást. Kiérdemelted a jogot, hogy elszabadulj és bulizz. Magabiztos a lépésed, úgyhogy mutasd meg magad.

Bika

Az egyensúlyt és a harmóniát ma azzal mozdítsd elő, hogy kiereszted a gőzt, mielőtt megpróbálnál másokkal és az ő drámáikkal foglalkozni. Biztosítsd be magad egy stabil környezetbe, ahol kiadhatod magadból a gondjaidat, ütögetheted a párnákat, vagy kocoghatsz a háztömb körül. Amint ezt megtetted, friss, új hozzáállással vehetsz részt a nap kalandjaiban.

Ikrek

Agresszivitás van ma benned, de ez az érzés hasznos lehet számodra és a dolgaid szempontjából. Van egy gyakorlatias erő, ami segít földhözragadtnak és reálisnak maradni bizonyos kérdésekben. Ne tegyél olyan ígéreteket, amelyekről tudod, hogy nem tudod betartani. Ne légy az az üzletkötő, aki a világot ígéri, aztán nem teljesít semmit.

Ezt már olvastad?
Szerdai horoszkóp, December 6., Furcsa és csodálatos nap elé nézel

Lapozz a következő oldalra

Követező oldal
X