Rák

Ma fokozott érzelmi feszültség van. Az események élére kerülhetsz, amikor magasabbra és messzebbre viszed a dolgokat. Legyen kéznél egy térkép, különben egyedül találhatod magad a semmi közepén. Mások valami praktikusat keresnek majd a megközelítésedben, hogy legyen valami szilárd támaszuk ez idő alatt.

Oroszlán

Ma ne fogd vissza magad. Nagyjából minden helyzetben, amivel találkozol, te vagy a megfelelő ember a feladatra. Meglesznek az ösztöneid, amelyek szükségesek ahhoz, hogy belevágj egy projektbe, meglásd, mit kell tenni, összegyűjtsd az erőforrásokat, és elindítsd a dolgokat. Van benned valami agresszivitás, ami arra ösztönöz, hogy nagy hódítást hajts végre, megnyitva az utat egy hatalmas ünneplés és szórakozás előtt.

Szűz

Ma igyekezz visszafogni a szádat. Bár azt hiszed, hogy mindenre tudod a választ, lehet, hogy nem vetted figyelembe a kirakós minden darabját. A mai napnak érzelmi agressziója van, ami mindenkire, különösen rád lehet erős hatással. Fontold meg, hogy inkább hallgatóságként, mintsem beszélőként vegyél részt.

Ezt már olvastad?
A mai spirituális üzenet a csillagjegyednek! 2023. december 5.
X