Keddi horoszkóp, November 3., Ma minden sikerülhet, csak vágj bele

Napi horoszkóp Kos

Uralkodó bolygója a Merkúrral és a Jupiterrel is fényszögbe kerül ma. Olyan ez, mintha a bölcsességet az okoskodással próbálná meg összeegyeztetni. A helyzete ugyan kicsit fából vaskarika, de ha jól tárgyal, akkor az elveit sem kell teljesen feladnia, és haszonra is szert tehet. A politikusoknak és egyéb kényszerpályán mozgóknak kitűnő nap lehet ez arra, hogy valami bravúrosat cselekedjenek.

Napi horoszkóp Bika

A jegyében járó Vénusz duplán is széppé teszi ma önt, annál is inkább, mivel uralkodó bolygója a Holddal is igen kedvező fényszögbe kerül. A szerelem ideje jött el önnek, ez kétségtelen. A mai estét ezért semmiképpen ne töltse egyedül! A vágy, ha nem találja tárgyát, megkeseredhet. Persze, ha ön művész, akkor szüksége lehet a szenvedésre: így születik a lírai vers. Azzal mehet is szíveket főzni.

Napi horoszkóp Ikrek

A feladat, amit ma kaphat, nem igazán az, amire fel volt készülve. De ön elég intelligens és kreatív ahhoz, hogy feltalálja magát. Mindent elintéz, minden elvárásnak meg tud felelni. Jogos, hogy a megfelelő bért is megkapja. Erről lehetnek vitái ma a feljebbvalóival, vagy esetleg a családi kasszán veszhet össze a kedvesével. Az tényleg nem fair, ha minden közös költséget csak egyikük áll.

Napi horoszkóp Rák

A Mars és a Merkúr is a jegyében jár: ésszel és erővel is bírni fogja a mai napi kihívásokat. Jól és sokat is tud dolgozni, de másképpen is kipróbálhatja a teherbírását. Például a sportok terén. Ha van elég szabadideje, mert például a szabadságát tölti éppen, akkor pedig egy régi álmát is megvalósíthatja. Ez akkor is megeshet, ha a munkahelyén szabad kezet kap, mert például a főnöke van éppen szabadságon.

Napi horoszkóp Oroszlán

Ha szabadságon van, akkor most a legjobban érezheti magát. Ráadásul az ereje is nőhet, még akkor is, ha nem „erőből” sportol. Egyszerűen élvezi a mozgást, a kalandot, és észre sem veszi, hogy kifárasztotta volna magát. A munkahelyi életet már kevésbé érzi otthonosnak: nagy a nyüzsgés ön körül. A kaotikusság annyira zavarhatja, hogy még a felmondás gondolata is felmerül önben. Inkább menjen szabadságra!

Napi horoszkóp Szűz

A Hold ma még az ön jegyében jár, és ráadásul kedvező fényszögbe kerül a két másik érzelmes bolygóval: a Neptunusszal és a Vénusszal is. A szerelem úgy törhet az életébe, minta villámcsapás. De akár számított rá, akár nem, valójában már vágyott erre a feloldódást hozó, de egyben nagyon felvillanyozó érzelemre. Ha eddig pangani érezte is az életét, most egyszerre csak megtöltődik tartalommal és szépséggel.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Október 7., A Hold állása ma nem lesz a legkedvezőbb, ezért...

Napi horoszkóp Mérleg

Ma minden sikerülhet, amibe csak belevág. Ez persze nem azt jelenti, hogy könnyedén megkapná, amit akar. Nagyon is nagy erőfeszítéseket kívánnak meg ma öntől a csillagai, de ezért nagy jutalom is jár. Nem csak fizikai szinten, hanem szellemiekben is sokat kell ma letennie az asztalra. Komoly tárgyalásra is sor kerülhet, aminek a hivatására lehet igen kedvező folyománya. Kinevezést is kaphat.

Napi horoszkóp Skorpió

A nagy találkozások napja lehet ez a mai. A Vénusz hozzásegíti önt, hogy könnyebben alakítson ki kapcsolatokat az emberekkel. Mások is sokkal vonzóbbnak tűnnek az ön szemében, mintha elfelejtené az előítéleteit is. Akár külföldiekkel is könnyebben teremthet kapcsolatot, a nyelvi akadályok eltűnnek. Némely ma teremtett kapcsolata egészen hosszú távú lehet. Valamilyen rendezvényen is részt vehet.

Napi horoszkóp Nyilas

Ön nagyon segítőkész, és ma szükség is lesz erre a tulajdonságára. Mondhatni, hogy ön válhat egy kisebb, vagy nagyobb csoport megmentőjévé. Így kell tennie, mivel a Szaturnusz nagyon erőssé teszi önben a kötelességérzetet. Ráadásul nagyon erős is tud lenni, testileg éppen úgy, mint lelkileg. Ha valamilyen vészhelyzet van, akkor ön, míg a többiek pánikolnak, ön átlátja a helyzetet és élre tud állni.

Napi horoszkóp Bak

Ma még spórolnia kell, de azért annyit máris megtehet, hogy utánajár a lehetőségeknek: hogy tudniillik a nagyon közeli jövőben hol és mit vehet meg jó áron és jó minőségben. A mai napon több támadást is ki kell védenie, meglehet, hogy ez a munkájával jár. Ha ön egy fegyveres szervezet tagja, vagy hobbiból küzdősportokat űz, akkor ez az ön számára egy természetes dolog. Egyéb esetekben kerülje a sötét alakokat!

Napi horoszkóp Vízöntő

Eddig talán kényszerűségből került egy bizonyos pályára, életútra, de mostanra már határozottan élvezi ezt a helyzetet. Na persze, ön az, aki mindig mindenütt feltalálja magát. Az új helyzetekben pedig természetszerűleg válik vezetővé. Most legalábbis így eshet: akár még valami újdonságot is feltalálhat, ha kellő műszaki alapképzettséggel rendelkezik. Esetleg csak a maga háza táján vezet be valami újdonságot.

Napi horoszkóp Halak

Ha valamilyen feszültség adódik a családján belül, a legjobban teszi, ha nem tulajdonít neki túl nagy jelentőséget. Ez még akkor is így lehet a legjobb, ha egyébként egy a szívéhez közelálló személyben kell csalódnia, vagy kedves rokonai vesznek össze éppen. Az előbbi esetben a harag nélküli távolságtartást javaslom. Az utóbbiban pedig közvetítő szerepet játszhat, ha lát esélyt a javulásra.

Talán ezek is érdekelhetnek