Kos

Nehéz lehet ma a háztartási teendőkre koncentrálni. Magasztosabb dolgokon jár az eszed, például a szellemi és intellektuális érdeklődésen, és lustának érzed magad. Nem baj, ha nem csinálsz semmit. Nem kell minden nap kiütnöd magad! Pihenj otthon, olvass, nézz tévét, és főzz, ha valamit tenned kell. A házimunkák várhatnak, amíg nem érzed magad energikusabbnak.

Bika

A kreatív ötletek ma elkerülik a figyelmedet. Lehet, hogy valami művészi dologra vágysz, de csak homályos elképzeléseid vannak, és azok nem biztos, hogy tetszenek. Ez egy jó nap arra, hogy mások ötleteivel dolgozz. Olvass, hallgass zenét egy nagy zeneszerzőtől, másold le egy mester festményét. Így az impulzusokat anélkül tarthatod életben, hogy megpróbálnád erőltetni az új ötleteket, amelyek nem jönnek.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Ikrek

Valami annyira megzavarhatja egy közeli barátod vagy szerelmi partnered, hogy az illető ma nem túl jó társaság. A barátod sem akarja majd megosztani veled, hogy mi foglalkoztatja. Ne próbálj hosszasan beszélgetni róla. Vonulj vissza, és hagyd, hogy a barátod egyedül megbirkózzon vele. Néha csak ennyit tehetsz.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X