Kos

Próbáld meg nem túlságosan felhúzni magad mások olyan cselekedetein, amelyek nem rád tartoznak, Kos. A közelmúlt eseményei olyan reakciókat válthatnak ki másokból, amelyek most komoly hatással vannak rád. Szánj egy kis időt arra, hogy igazán átgondold, milyen szerepet szeretnél játszani ebben a drámában. A te érdekedben áll-e, hogy belekeveredj? Kétségtelenül itt az ideje, hogy elhatárolódj a helyzettől.

Bika

Érzelmileg ma jól érezheted magad, Bika, ne hagyd, hogy ez az önbizalom kárba vesszen. Tegyél valamit a kedveseddel, és tekerd fel a romantika tárcsáját. Belső fényed ragyogóan ragyog, ezért tudd, hogy ezt arra használhatod, hogy mások számára is megvilágítsd az utat. Ma este ajánlj megértő fület és vigasztaló vállat valakinek, aki kisírhatja magát. Az emberek úgy vonzódnak majd hozzád, mint acél a mágneshez.

Ikrek

Bármennyire is próbálod megmagyarázni a dolgokat, Ikrek, mások egyszerűen nem fogják ugyanolyan intenzitással és tettre kész sürgetéssel látni őket, mint te. Vigyázz, hogy ne találj ki egy sor messzemenő történetet, amelyek csak részben tükrözik az igazságot. Győződj meg róla, hogy a kép, amit festesz, pontos, különben mások elveszíthetik a bizalmukat az ítélőképességedben.

Rák

Nyugodtan újítsd fel a szenvedélyedet a körülötted lévő emberek segítségével, Rák. Csatlakozz azokhoz, akik hasonló álmokat dédelgetnek, és készítsetek tervet arra, hogy megvalósítsátok, amit csak akartok. Minél kreatívabb tudsz lenni a tervezésben, az adatgyűjtésben és a kivitelezésben, annál jobban fogsz járni. A benned lévő fehéren izzó tűz készen áll arra, hogy fellángoljon.

Ezt már olvastad?
Pénzügyi horoszkóp 2023 októberére

Oroszlán

Pletykákba keveredhetsz, ha nem vigyázol, Oroszlán, és az emberek ezt kellemetlennek találhatják. A beszélgetés érettségi szintje jelentősen csökkenhet, ha ragaszkodsz ahhoz, hogy úgy beszélj másokról, mintha szappanopera szereplői lennének. Építsd fel az önbizalmadat, hogy jól érezd magad, és ne kelljen mások életét beszédtémának használnod.

Szűz

A lelkesedésed ragályos, Szűz, és mindent meg kell tenned, hogy ezt az érzést másokkal is megoszd. Szívügyekben bízz abban, hogy pontosan tudod, hol a helyed. A környezetedben és azon túl is megvan a térkép. Képes vagy eljutni bárhová, ahová csak szeretnél. Fogadd el azt az erőt, amely a benned és a körülötted lévő emberekkel való erős kapcsolatokból fakad.

Mérleg

Lehet, hogy most a csúcsponton vagy, és nagyon izgatottnak érzed magad az elkövetkezendő dolgok miatt, Mérleg. Valószínűleg előre látod, de csak homályos elképzelésed van arról, hogy mi vár rád a horizonton túl. Lehet, hogy erős vágyat érzel arra, hogy magasra emelkedj, hogy messzebbre láss. Valószínűleg úgy gondolod, hogy minden hely jobb, mint a jelenlegi helyed. Bízz a jövődben. Rendkívül fényesnek tűnik.

Skorpió

Hagyd, hogy a szíved legyen ma a megnyugtató erő az életedben, ha nehéz érzelmi kérdések kerülnek a felszínre, Skorpió. Az érzéseid alkalmasak arra, hogy a hónap csúcspontjára érjenek. Általános érzékenységed a világgal szemben felfokozott. Próbáld meg elkerülni, hogy túlságosan nyomasszanak ezek a belső rezdülések.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy, akik meggazdagodnak 2023 októberében

Nyilas

Légy ma nyitott és kommunikatív az érzéseiddel kapcsolatban, Nyilas. A legtöbb embernek könnyen megy a tények vagy konkrét információk megosztása. A kihívás az, hogy a szívedből jövő dolgokat ossz meg. Ne gondold, hogy az érzéseket mindig titokban kell tartani. Éppen az ellenkezője igaz. Győződj meg róla, hogy nyitva hagyod a csatornákat az érzelmek kifejezésére.

Bak

Amikor belépsz egy szobába, Bak, hirtelen megváltozik a dinamika. A jelenléted erőteljes hatással van a többi emberre. Ne vedd ezt félvállról. Az emberek úgy lóghatnak a szavaidon, mintha a királynő királyságához intézett beszédét hallgatnák. Ügyelj arra, hogy beszéded tartalma tükrözze a helyzet súlyosságát. Minden egyes szó számítson.

Vízöntő

Ha szerelmi és romantikus kérdésekről van szó, valószínűleg nehéz helyzetbe kerülsz, Vízöntő. A probléma az, hogy úgy tűnhet, mintha egyfajta távolságtartás alakulna ki. Lehet, hogy a partnered távolodik tőled, ahelyett, hogy közeledne feléd. Vagy ez, vagy úgy érzed, hogy egyszerűen nem kapcsolódik hozzád olyan bensőségesen, ahogyan azt szeretnéd.

Halak

Az önbizalmad kihúz téged mindenféle szorult helyzetből, amibe ma kerülhetsz, Halak. Próbálj meg nem túlságosan elérzékenyülni semmilyen kérdésben. Ügyelj arra, hogy a dolgok könnyedek és energikusak maradjanak. Ha úgy tűnik, hogy megrekedtél a sárban, ne ülj csak úgy ott és hívj segítséget. Vedd kezedbe az irányítást és ásd ki magad, majd lépj magasabbra.

X