Kos

Próbáld meg nem túlságosan felhúzni magad mások olyan cselekedetein, amelyek nem rád tartoznak, Kos. A közelmúlt eseményei olyan reakciókat válthatnak ki másokból, amelyek most komoly hatással vannak rád. Szánj egy kis időt arra, hogy igazán átgondold, milyen szerepet szeretnél játszani ebben a drámában. A te érdekedben áll-e, hogy belekeveredj? Kétségtelenül itt az ideje, hogy elhatárolódj a helyzettől.

Bika

Érzelmileg ma jól érezheted magad, Bika, ne hagyd, hogy ez az önbizalom kárba vesszen. Tegyél valamit a kedveseddel, és tekerd fel a romantika tárcsáját. Belső fényed ragyogóan ragyog, ezért tudd, hogy ezt arra használhatod, hogy mások számára is megvilágítsd az utat. Ma este ajánlj megértő fület és vigasztaló vállat valakinek, aki kisírhatja magát. Az emberek úgy vonzódnak majd hozzád, mint acél a mágneshez.

Ezt már olvastad?
Pénteki horoszkóp, Március 31., A szerencse ott jelenik meg, ahol a legnagyobb szükségünk van rá!

Ikrek

Bármennyire is próbálod megmagyarázni a dolgokat, Ikrek, mások egyszerűen nem fogják ugyanolyan intenzitással és tettre kész sürgetéssel látni őket, mint te. Vigyázz, hogy ne találj ki egy sor messzemenő történetet, amelyek csak részben tükrözik az igazságot. Győződj meg róla, hogy a kép, amit festesz, pontos, különben mások elveszíthetik a bizalmukat az ítélőképességedben.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X