Kos

Kétségtelenül volt már részed kritikában, panaszban és megszegett ígéretekben. Úgy tűnik, hogy a világ gondjait a válladon cipeled. A valóságban a teher könnyebbnek tűnik, mint képzeled. Csak a szükségesnél nagyobb drámát csináltál.

Bika

Kicsi az esélye annak, hogy pénzügyi ügyeid teljes zűrzavarba kerültek vagy kerülnek az irányításodon kívül eső körülmények miatt. Ha azonban jobban megnézed, meglátod, hogy valójában egy jelentős tehertől szabadultál meg.

Ikrek

Lehet, hogy mindent elhittél, amit mondtak neked, de ne hidd, hogy bárki is kinevethet, amiért kissé hiszékeny vagy. Az igazság az, hogy a fikciónak több értelme és jelentősége lehet, mint a tényeknek. Azok az emberek, akik ezt nem hajlandók tudomásul venni, szürke és unalmas életre kárhoztatják magukat.

Rák

Kitarthatsz a véleményed mellett, és addig játszhatsz, ameddig csak akarsz. Csak akkor egyezz bele egy békeszerződés megbeszélésébe, ha teljesen meg vagy győződve arról, hogy a magánéletedben bekövetkező jelentős változás a te érdekedben történik. És akkor félúton találkozhatsz a partnereddel.

Oroszlán

Ez nem éppen az önreflexióra alkalmas időszak, de mégis azt mondanám, hogy ha hajlandó vagy átértékelni a személyes értékeidet, akkor nagyon jót teszel magadnak. Vigyázz az érzelmi kitörésekkel olyan emberek részéről, akik nem igazán látják, milyen szép is az élet.

Ezt már olvastad?
Pénzügyi horoszkóp 2023 októberére

Szűz

Keményen meg kell dolgoznod azért, hogy kordában tartsd az érzelmeidet, de a kérdés az – miért ne láthatnák mások is, hogy mit érzel? A boldogság kulcsa ebben az időszakban a spontaneitás: gondolj arra, hogy a gyerekek és a fiatalabb rokonok sokat taníthatnak neked az örömről.

Mérleg

A főbb bolygószempontjaid hatvan százaléka a születési horoszkópod alapjaival összehangolt alapvető kérdésekkel foglalkozik, és lehorgonyoz a helyedre. Ne érezd magad frusztráltnak mások követelései miatt, hanem értékeld, hogy szükség van rád.

Skorpió

Miért képzelik mások, hogy joguk van igényt tartani az idődre és a tehetségedre? Talán azért, mert a múltban rossz jeleket küldtél. Most itt az ideje, hogy tisztázd a gondolataidat, és világos kijelentéseket tegyél a jövőre nézve. Másoknak tudniuk kell, hogy mit gondolsz.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy számára 2023 októberében kopogtat a múlt

Nyilas

A naphoroszkópod most annyira reálisnak tűnik, hogy szilárd alapokon nyugodhatsz, amikor hosszú távú befektetésekről beszélsz. A jövő héten lehetőséged nyílik családi döntéseket hozni, de lehet, hogy egy kis figyelemről le kell mondanod.

Bak

A lenyűgöző bolygószempontok kapcsolódhatnak a magánéletedhez, de akár a szakmai tevékenységedhez is. Ami most döntő, az az, hogy izgalmas módon arra ösztönöznek, hogy felülmúld a személyes legjobbjaidat. Ne hidd, hogy most semmi sem állíthat meg.

Vízöntő

Élvezned kellene némi elismerést a kemény munkádért, de valami ismeretlen okból kifolyólag mindenki jó szándékát ködbe burkolózni látszik. Lehet, hogy mások kijelentései teljesen eltérnek attól, amit gondolnak, és neked egy furcsa érzelmi rejtvényt kell megoldanod.

Halak

Rendkívül szerencsés vagy abban a tekintetben, hogy figyelemre méltó képességed van arra, hogy kimássz a bajból. Egyesek sikamlósnak neveznének, de ez mennyire helytelen lenne: én inkább úgy jellemeznélek, mint aki rendkívül racionális. Most éppen a múlton gondolkodsz, és arra készülsz, hogy a jövő héten egy fontos döntést hozz meg.

X