Kos

Könnyedén elbízhatod magadat kedden. Ma talán félreérted valaki szavait, és az egyszerű elismerést az egekbe magasztaló dicséretnek éled meg. Az is lehet, hogy azt gondolod, valami csakis tetőled, csakis miattad tud működni, pedig ezt a dolgot igazából mások mozgatják. Itt az ideje annak, hogy tudatosítsd magadban: Az eredményeid valóban fontosak, de a szerénység is az.

Bika

Rettegni mindig könnyebb, mint szembenézni a tényekkel. Ma valaki arra akar rávenni téged, hogy minden valós ok nélkül rettegj, és hogy minden látható ok nélkül válaszd a félelmet. Pedig sokkal jobb lenne, ha ezek helyett az örömet választanád. Egyszerűen csak gondold át: Örömet okoz-e neked ez a beszélgetés a félelmetes dolgokról. Ha nem, akkor állj tovább bátran.

Ikrek

A konfliktusok teljesen természetesek, nem kell félned tőlük. Ma megpróbálod elkerülni a konfliktusokat, pedig sokkal jobb és egészségesebb lenne, ha be mernéd vállalni ezeket. Nyugodtan vállald, hogy valakivel nem értesz egyet, és semmiképp se kezdj el hazudozni az érzéseidről. Attól, hogy nem értesz egyet valakivel, még lehettek jóban, és együtt is működhettek, csak jobban át kell beszélnetek a dolgokat.

Rák

Nem rajtad nevetnek az emberek, hanem veled – ezt tartsd észben kedden. Ma sokan nevetnek veled, és néha az az érzésed lehet, hogy ők valójában miattad nevetnek. Most a humorodra szüksége van a környezetednek, és neked is szükséged van arra, hogy tudj szívből nevetni a keddi nap eseményein. Ma a humorod segít átvészelni a váratlan helyzeteket és könnyen megoldani a nehéz feladatokat is.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Oroszlán

Valakinek pusztán már a létezéseddel is örömet okozol kedden. Van valaki, aki annyira örül neked, hogy láthat, hogy szinte el sem hiszed. Ő úgy érzi hogy a találkozásotok különleges alkalom egy lehetőség arra, hogy gyógyulhasson, egy lehetőség arra, hogy megváltozzon az élete. Persze lehet, hogy te nem is tudsz arról, milyen sokat segítesz a puszta jelenléteddel másoknak.

Szűz

Minden helyzetet meg lehet változtatni – neked ezt kell észben tartanod kedden. Amikor úgy érzed, hogy már nincs mit tenni, akkor lesz a legegyszerűbb dolgod. Ilyenkor valóban csak azt kell észben tartanod, hogy még ebben a helyzetben is van megoldás. Sőt! Ha félre tudod tenni azt a félelmet, hogy tehetetlen vagy, azonnal észreveszed, hogy mennyi lehetőséget rejt ez a látszólagos tehetetlenség.

Mérleg

Igazán meglepődsz, amikor észreveszed, hogy egy barátnőd már teljesen úgy beszél, mint egy megvilágosodott spirituális mester. Ez persze nem jelenti azt, hogy ő tudatosan mondana mélyen spirituális és segítő mondatokat. Könnyen lehet, hogy ez teljesen spontán és tudatlanul jön belőle. Mindenesetre érdemes meghallgatnod ennek a „frissen megvilágosodott” barátnődnek a szavait kedden.

Skorpió

Ragaszkodj a jogaidhoz kedden. Valaki most arról akar meggyőzni, hogy nem vagy jogosult valamire, ami szerinted jár neked. Ma semmiképp se hallgass a szóbeszédre, és ne hozzá nem értőket kérdezz meg a jogaidról. Ha mindenképp jogi segítségre van szükséged, és egyedül nem tudod megvédeni a jogaidat, akkor fordulj szakemberhez. Ne felejtsd el, neked van igazad, de ezt be is kell tudnod bizonyítanod.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Nyilas

Úgy érzed, hogy ingoványos talajra tévedtél kedden. Most nem vagy benne biztos, hogy jól átlátod a helyzeteket, és abban sem vagy biztos, hogy tudod, mit kell lépned. Fontos, hogy tudd: Van időd végiggondolnod a helyzetet, és van időd megtalálni a megfelelő megoldást. Van időd arra, hogy összeszedd magadat, és nem kell sehova sem rohannod, hiszen a kapkodás csak még jobban nehezíti a dolgodat.

Bak

Pontosan tudod, mit szeretnél a párkapcsolatodban, mégis folyton értelmetlen kompromisszumokat kötsz. Hajlamos vagy arra, hogy olyasmibe is belemenj, amit nem szeretnél, mindezt azért, hogy megőrizd a kényes családi békét. Fontos, hogy kedden merj nemet mondani a szerelmednek is. Fontos, hogy merd kimondani azt, ha valami neked nem úgy jó, ahogy azt ő szeretné.

Vízöntő

A kompromisszumnál sokkal jobb megoldásokat találhatsz kedden. Most olyan megoldásban kellene gondolkodnod, amelyben minden fél nyer. Még abban az esetben is, ha négy vagy öt érdekelt fél van az adott helyzetben. Tudom, hogy azt hiszed, nincsenek olyan megoldások, amelyekben mindenki nyerhet. De ha ma elengeded a nyertes-vesztes mintába vetett hitedet, létrejöhet a mindenki számára jó döntés.

Halak

Azt keresed, hogy honnan meríthetnél ihletet, és észre sem veszed, hogy az ihlet az utcán hever. Szinte szó szerint, hiszen ma elég kimenned az utcára ahhoz, hogy remek ötleteid támadjanak. Ha ma elakadsz egy munkával, és inspirációra van szükséged, egyszerűen csak menj ki a friss levegőre, szippants bele a tavaszba, és máris felpörögnek a kerekek a fejedben.

X