Kos

Tarot kártya: Kardok ötös, fordítva

Egy komoly probléma megoldódik. Majdnem azt hitted, hogy ez az, ami megtöri a lelkedet, de bumm, ez elmúlt. Tiszta lappal kell kezdened, kedves Kos. Ez egy nagyszerű nap a számodra.

Bika

Tarot kártya: Érmék ötös, fordítva

Már nem kell mindent megtenned. Itt az ideje, hogy egy területre szakosodj, hogy pénzt keress. Végül megnyílik az ajtó, hogy egy dologra összpontosíthass, de ott lesz egy másik, amelyet bezárhatsz.

Ikrek

Tarot kártya: Igazságosság

A méltányosság nem mindig van úgy, ahogy szeretnénk. A törvényhez idő kell. Türelmesnek kell lenned, és bíznod kell a folyamatban egy jogi ügyben.

Rák

Tarot kártya: Halál

Itt a vég. Valaha azt hitted, hogy ez a szerelem örökké tart, de most itt az ideje, hogy elengedd, és pozitívan fejezd be a dolgokat. A barátság akkor is elmélyítheti kapcsolatodat, ha már nem lehettek egy pár.

Oroszlán

Tarot kártya: Botok lovagja, fordítva

Nem vagy ott, ahol gondoltad volna, és nem ez az az irány, ahová a dolgok mennek. Ma egy döntést kell visszavonnod. Nem baj, ha beismered, hogy tévedsz.

Szűz

Tarot kártya: Kardok lovagja

Motivált és energikus vagy. Valójában senkinek nincs olyan szintű lendülete és elszántsága, mint neked. Most ezen a helyen vagy, ahol csak a célt látod, és semmi sem állhat az utadba.

Mérleg

Tarot kártya: Kelyhek ötös

Az érzelmeid ma nyersek. Szellemed felébredését tapasztalod. Rengeteg elképesztő energia van a testedben, és az próbál módot találni arra, hogy kifejezze magát. Próbálj ki valami művészetet, zenélj, gyakorolj, vagy csinálj valami kreatív dolgot. Gondolkodj a dobozon kívül.

Skorpió

Tarot kártya: Érmék ásza, fordítva

Azt hitted, hogy nálad van a ladba, de kicsúszott. Ez csak azt jelenti, hogy nem neked szánták. Van valami illőbb és jobb az életedhez. Ne siránkozz azon, amit elveszítettél. Gondold át, mit nyertél.

Nyilas

Tarot kártya: Kelyhek kilences

Nagyon sok feltételezés folyik. Ma próbáld meg nem a te részed tisztázásával táplálni a pletykagépet. Hagyhatod, hogy az emberek azt gondolják, amit akarnak. Amúgy tényleg nem a te dolgod.

Bak

Tarot kártya: Botok kilences

Túl sok vas van most a tűzben. A mai nap kulcsszava a „küldöttség”. Nyugodj le egy kicsit, kedves Bak. Kérj segítséget ha szükséges.

Vízöntő

Tarot kártya: A remete

Azt gondolod, hogy a múlt jobb, mint a jelen pillanat. A modern módszerek nem mindig jobbak. Tekintsd át a dolgok történetét, és nézd meg, mi a legértelmesebb. Ez menni fog.

Halak

Tarot kártya: Kardok négyes, fordítva

Nem kell mikromenedzselni ezt a helyzetet. Meglepő módon még önmagadat is kezelheted. Hátra dőlhetsz, mindent távolról figyelhetsz, és csodálkozhatsz azon, hogy mindez milyen jól működik neked és másoknak.

X