Kos

Tarot kártya: A csillag

Belső hangod ma hangosan és tisztán szólal meg. A kérdés az, hogy hallgatsz-e arra, amit hallasz. Az életed új irányba tart, és félsz, hogy elhagyod az eddig ismertet, hogy megragadj egy lehetőséget.

Az univerzum bölcsességet áraszt a szívedbe, kedves Kos. Amikor tehát gyengéd lökést érzel arra, hogy egy fényes jövő felé haladj, légy őszinte magadhoz. Félsz, de ez egy ragyogó lehetőség kezdete.

Bika

Tarot kártya: Mértékletesség

Ne gondold túl a dolgot. A zsigeri reakciók a nyers ösztöneid, és azok nagyon jók. Csak azért, mert a múltban elkövettél néhány hibát, még nem jelenti azt, hogy most nem bízhatsz magadban.

Megtanultál hallgatni magadra, igaz? Tehát, amikor úgy érzed, hogy meg kell tenned egy lépést, vágj bele!

Ezt már olvastad?
Hétvégi horoszkóp, Június 10-11., Sorsfordító események várnak ezen a hétvégén

Ikrek

Tarot kártya: A főpap

Haladó gondolkodású vagy, de időnként szereted a régi hagyományokat. Ma a történelemhez fordulsz, hogy megnézd, mi vált be, és mi nem. Szeretnéd felfedezni, hogy a szabályok következetes követője vagy, hogy lásd, hogyan működik.

Ez talán azt jelenti, hogy hagyod, hogy a partnered fizesse a randit, kinyissa neked az ajtókat, vagy úgy döntesz, hogy egy kis ideig otthon maradsz szülőként, és nem aggódsz amiatt, hogy ez milyen hatással lesz a karrieredre.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X