Kos

Tarot kártya: Az akasztott ember, fordítva

Kinek van ideje arra várni, hogy valaki rájöjjön, mit akar? Neked nem, kedves Kos. Túl sok dolgod van ma, és bár szívesebben dolgoznál együtt egy partnerrel, az nem biztos, hogy ugyanazon az oldalon áll, mint te. Ne hagyd, hogy ez megakadályozzon abban, hogy továbblépj. Ne tarts haragot sem, mert az senkinek sem válik be. Hagyd őt otthon, és menj a saját utadon.

Bika

Tarot kártya: A szerelmesek, fordítva

Nos, kedves Bika, tesztelted a vizet, és rájöttél, hogy a szíved valójában ott van, ahol lennie kell. Nehéz elhinni, hogy a fű nemhogy nem zöldebb a túloldalon, de még a te oldaladat is élvezed a szerelemben. Szereted, ahol vagy, és ki tudja? Talán szép, boldog kapcsolatot tudsz kialakítani azzal a személlyel, aki elnyerte a szívedet.

Ikrek

Tarot kártya: A torony, fordítva

Hú! Ez aztán szoros volt, nem igaz, kedves Ikrek? Majdnem átvertek, de észrevetted a vörös zászlókat, és pillanatok alatt kint voltál az ajtón. Jó érzés, amikor játékba lendülsz, és rájössz, hogy néhány csatát sosem lehet megnyerni. Néhány embert soha nem lehet helyrehozni. Nem te vagy a szakértő, és a szeretet csak egy bizonyos határig terjedhet. Jobb elengedni egy kapcsolatot, mint elveszíteni önmagad. Tanultál és sokkal okosabb vagy most, mint valaha.

Rák

Tarot kártya: Szerencsekerék, fordítva

Megtanultad, hogy az életben csak kemény munkával érheted el, amit akarsz. A szerencse csak azok számára jöhet, akik szerencsések és a megfelelő időben a megfelelő helyen vannak. De világosan látszik, hogy egy hegyet kell megmásznod, és csak úgy juthatsz el a túloldalra, ha időt, energiát és erőfeszítést fektetsz bele. Neked nem fognak ezüsttálcán ajándékokat osztogatni, kedves Rák. Nem. Neked kell megteremtened a jövődet.

Oroszlán

Tarot kártya: A császárnő, fordítva

Néha hagynod kell, hogy valaki más vezessen. A barátod meghozott bizonyos döntéseket, és bármennyire is tudod, hogy ez nem fog jól végződni a számára, nem tudod rávenni, hogy meglássa a fényt. Az érzelmei elvakítják őt, és az egyetlen módja annak, hogy tanuljon, ha hagyod, hogy a kapcsolat a végsőkig lejátszódjon. Te lehetsz támogató barát és meghallgató fül. Vagy egyiket sem teheted, és egyszerűen csak jót kívánhatsz neki, és várhatod a hívást, amikor közli veled, hogy végül úgy döntött, hogy lefújja az egészet.

Szűz

Tarot kártya: Halál, fordítva

Ideje mindent elölről kezdeni. Furcsa érzés, amikor tudod, hogy minden, amiről azt hitted, hogy meglesz, már nem része az életednek. A ház, amelyben azt hitted, hogy élni fogsz, a munka, amelyről azt hitted, hogy meglesz, mind megváltozott. Egy visszaesés a jövőben más irányt vett. De ez egy áldás számodra. A megfelelő gondolkodásmóddal, energiával és összpontosítással újjáépítheted magad, és egy erősebb és jobb jövő vár rád. Visszatekintve azt fogod mondani, hogy ez volt a legjobb dolog, ami valaha történt veled.

Mérleg

Tarot kártya: A remete, fordítva

Nehéz, amikor már nem érzed magad egy politikai vagy vallási szervezethez kötve, amelyet egykor támogattál. Az utóbbi időben talán azzal küszködsz, hogy sok hit vagy tevékenység nem rezonál a személyes meggyőződéseddel. Ezért döntést kell hoznod arról, hogy leválsz-e, vagy sem, és ez azt is jelentheti, hogy néhány barátot is magad mögött hagysz, vagy egyszerűen csak csendben maradsz, és adott esetben sodródsz az árral. Nehéz döntés, de a szívedre kell hallgatnod.

Skorpió

Tarot kártya: A világ, fordítva

Kiderült, hogy a munka nem érte meg a fizetést. Rájöttél, hogy a nagy cím és a stresszes munka valójában semmit sem használ neked, csak nyomorúságot és szenvedést eredményez. Készen állsz arra, hogy olyan karriert találj, amely talán nem olyan jövedelmező, de erős kiteljesedést és boldogságot ad. Lehet, hogy úgy döntesz, hogy a tanítás vagy az értékesítés felé fordulsz, vagy visszamész az iskolába, hogy fodrász legyél. Bármi jobb, mint ahol most vagy, és készen állsz a váltásra.

Nyilas

Tarot kártya: A remete, fordítva

Szereted az énidődet, de az utóbbi időben az egyedüllét miatt unalmasnak és szellemileg kissé fásultnak érzed magad. Itt az ideje, hogy kilépj és szocializálódj. Szükséged van arra, hogy olyan emberek között legyél, akik serkentik az ötleteidet, és új perspektívát adnak neked. Tudod, hogyan lehetsz a buli lelke, kedves Nyilas, és itt az ideje, hogy újra bekapcsolódj a bulizásba.

Bak

Tarot kártya: A császár, fordítva

Lobogtasd meg a megadás fehér zászlaját. Van a szeretet és van az irányítás, és talán egy kicsit túllépted a határaidat. Ismerd be a hibádat, és kárpótold magad. Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan dolgokon veszekedj, amelyek hosszú távon nem számítanak. Senkinek sincs ideje a kicsinyességre, főleg nem neked, kedves Bak.

Vízöntő

Tarot kártya: A főpapnő, fordítva

Megnyitottad a szívedet, és szabadon engedted áramolni az érzelmeidet, most pedig csalódást érzel a kapcsolatodban. Szeretnéd, ha a párod átláthatóbb lenne, és meglátnád, milyen szép dolgok lehetnek, ha mindketten félúton találkoznátok egymással. Visszanyerheted az intuitív képességeidet, és megtapasztalhatod a kiteljesedés és az érzelmi tisztaság érzését.

Halak

Tarot kártya: A csillag, fordítva

Ha nincs válasz az imáidra, az nem jelenti azt, hogy az univerzum nem figyel rád, de azt jelentheti, hogy amire vágysz, az most nem ideális számodra, vagy teljesen rossz. Bízz abban, hogy a dolgok, amelyek most történnek, pontosan úgy vannak, ahogyan azoknak lennie kell.

X