Kirobbanó szerencse vár erre az 5 csillagjegyre Októberben! Ki van csak egy lépésre a sikertől?

Jó dolog valami jóval kezdeni az Októbert. Mindenki azt szeretné, ha az új év azonnal sikerülne, és új élet kezdődne. Idén Októberben van néhány csillagjegy, akikkel pontosan ez fog történni.

Az első szerencsések Október 11-12 -én az Ikrek és a Szűz lesznek.

A csillagok ezen együttállása hasznos ismeretségeket, szükséges információkat, egy fontos levelet pozitív válasszal, vagy egy szerencsés utazást biztosít számukra.

Az Ikrek számára a siker külföldhöz vagy külföldiekhez fog kapcsolódni: egy sikeres külföldi utazás, egy levél egy másik országból, egy szükséges ismeretség egy külföldivel.

A Szüzek örömteli híreket vagy egy fontos munkával kapcsolatos találkozót kapnak: pozitív választ egy állásinterjúról, egy jó állásajánlatot, egy sikeres üzleti utat vagy egy találkozót fontos emberekkel a munkahelyükön.

A többi csillagjegynek ezekben a napokban nyitottnak kell lennie az új fejleményekre, nem kell félnie a kísérletezéstől, bíznia kell a számára új információkban, és pozitívan kell viszonyulnia a szokatlan környezetben történő ismerkedéshez.

Az oroszlánok Október 28-án és 29-én szerencsések lesznek.

A csillagok állása nagy szerencsét hoz nekik. Ez az aspektus hírnevet, becsületet, egyéni sikereket, előrelépést, dicsőséget, nyilvános elismerést és az önmegvalósítás széleskörű új perspektíváit hozza.

Az Oroszlánok sikere nagy népszerűséghez, közönségbővüléshez, hírnévhez, egy különleges személlyel való viszonyhoz, sikeres házassághoz, egy fontos megállapodás aláírásához kapcsolódik, amely nagyszerű kilátásokat nyit meg.

A többi csillagjegynek október végén szokatlan körülmények között kell új lehetőségeket keresnie, valami újat kipróbálnia, az online közönség elismerését elnyernie, és sikereket elérnie az online projektekben.

Külön meg kell említeni a Vízöntőt. Mivel a csillagok nekik nagyon kedveznek majd, ő lesz az egyik legszerencsésebb csillagjegy október végén. Ez a jegy szerencsés lesz az önkifejezésben, az önmegvalósításban, a státuszának emelésében, az új utak megtalálásában.

Ezt már olvastad?
Pénzügyi Horoszkóp 2022 Októberre

Az eredetiség lesz a siker kulcsa. A Vízöntőknek önmaguknak kell lenniük, a saját érdekeik szerint kell élniük, azt kell tenniük, amire nekik személy szerint szükségük van, és nem azt, amit másnak kell tennie, nem szabad utánozniuk senkit, eredetinek és szokatlannak kell lenniük.

Október 19-26. között azonban senki ne bízzon a szerencsében.

A csillagok semmi jót nem ígérnek ezeken a napokon. Ez arra készteti az embereket, hogy valami nagyszerűt tegyenek. Úgy fog tűnni, hogy ha most erőfeszítéseket teszel, akkor valami hihetetlen dolgot fogsz elérni.

Eleinte az események ígéretesnek tűnnek, mintha a sors igazi ajándéka lenne. De minél tovább haladunk, annál inkább világossá válik, hogy az erőfeszítés egyszerűen hiábavaló. Vagy a kérdés nem érdemel figyelmet, vagy túl sok az akadály, vagy csak egy délibábot kergetsz.

A Bika esik a legkönnyebben a csapdába. A körülmények olyan lehetőségekkel csábítják őket, amelyeket nehéz visszautasítani. Csak keményen kell dolgozniuk, kezdeményezniük kell, tenniük kell valamit, az erőfeszítéseiket be kell vetniük. De ha mégis megteszik, rájönnek, hogy elpazarolták az energiájukat. Ezeknek a dolgoknak nem sok hasznát veszik.

Más jegyeknek is óvatosnak kell lenniük, különösen, ha pénzről, vagyontárgyakról, az élet anyagi oldaláról, számítógépes újításokról, új szoftverekre való átállásról, új internetes projektekről, virtuális versenyeken és eseményeken való részvételről van szó.

Talán ezek is érdekelhetnek