Kirobbanóan jó napja lesz ennek a 3 csillagjegynek május 20-án

Halak

Kedves Halak, mostanában sok a teendőd. A karriered mozgalmas, és bizonyos szempontból a magánéleted is. Ma úgy fogod érezni, hogy emiatt zavart vagy és több irányba is húznak, de ne csüggedj. A legjobb naposok listáján szerepelsz, mert intuitív módon tudni fogod, hogy mely feladatokat kell először elintézned, és melyeket később.

Lehet, hogy néhányatoknak van egy kellemetlen főnöke vagy egy szülő/hatósági személy, aki azt hiszi, hogy ő tudja, mi a legjobb, és hogyan kell a napotokat végigcsinálnotok. Tévednek. Ennek a személynek nincs sok barátja, és azok az emberek, akiket barátoknak tart, olyanok, mintha ellenségek lennének, akik el fogják zavarni őket, amikor kellemetlenné vagy feleslegessé válnak. Ennek az egyénnek a magánéletének siralmas állapota teljesen szakszerűtlen módon vérzik át a szakmai életébe. Ne engedd, hogy ez a személy megmérgezze az életedet, vagy terrorizáljon téged. A Halakban járó Szaturnusz ebben az időszakban arra tanít, hogy állj ki magadért, és légy a saját életed tekintélye.

A mai nap végén szánj időt személyes elmélkedésekre is. Ahhoz, hogy valóban kiaknázd a Szaturnusz leckéit, nem lehetsz felületes a meggyőződéseddel és az életben elfoglalt álláspontoddal kapcsolatban. A Halak áramolhatnak, mint a víz, és bármilyen formát felvehetnek, de a Szaturnusz arra kér, hogy úgy válasszátok meg a formát, ahogyan ti diktáljátok.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Rák

Kedves Rák, a mai nap intellektuális nap lesz számodra. A kilátások jók a mai napra, ha jelenleg bírósági vagy jogi ügyben veszel részt. Lehet, hogy ez nem lesz hatással az igazságszolgáltatás végső döntésére – ehhez stratégiai szempontból sokkal körültekintőbben kell majd eljárnod -, de a folyamatokat megkönnyíti a mai nap.

Akik szoftverfejlesztők vagy kódolók, azok számára is meglehetősen zökkenőmentes és könnyű lesz a mai nap. A kódsorok könnyedén kipattannak majd az agyatokból, és néhányan még zseniális megoldásokat is kitalálhattok.

A nap lényege, hogy válasszátok ki az álláspontotok és ragaszkodjatok hozzá. Ha tehát még nem gondoltatok arra, hogy mihez és kihez vagytok hűségesek, akkor itt az ideje, hogy megtegyétek. Boldog vagy az életedben? Mely embereket, szervezeteket, közösségeket stb. érzed otthonodnak és miért? Hogyan tudsz hozzáadott értéket teremteni azokhoz a terekhez, amelyekhez lojális vagy? Ezeket a válaszokat naplózhatod a nap feladataként.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Oroszlán

Oroszlán, ma nagyszerű napod lesz a munkahelyeden (azok számára, akik dolgoznak vagy helyettesítenek valakit). Néhányan azért, mert nem lesz sok tennivaló. Akár egy rögtönzött pizzapartit is tarthatsz a csapattal, vagy úgy dönthetsz, hogy korán elindulsz a helyi sörözőbe boldog órákra a kollégáiddal vagy a szociális hálóval. Mások talán villásreggelit terveznek, vagy meglátogatják a családot vagy az apósokat.

Oroszlán

Néhányan hihetetlenül kreatívnak fogják találni ezt a napot. Lehet, hogy a tévében látottak valamit vagy egy művészeti kiállítás meglátogatása után új projektbe kezdtek. A Pallas-Hold és a Juno fényszöge szintén nagyszerűvé teszi a napot a szeretteiddel vagy a romantikus partnereddel való konfliktusok megoldására.

Mindketten hajlandóbbak lesztek arra, hogy leüljetek és higgadtan megbeszéljétek a nézeteltéréseiteket vagy a fájó pontokat. Csak arra vigyázzatok, hogy a nap végén ne engedjétek, hogy a stressz és az aggodalom eluralkodjon rajtatok. Ha meglátogatnak az ismerőseid, győződj meg róla, hogy senkinek sincs hátsó szándéka veled kapcsolatban. Jobb, ha biztosra mész, mintha azt gondolnád, hogy „ez ilyen”, és áldozatul esel.

X