Kivételesen szerencsés lesz a szerelemben ez a 3 csillagjegy május 18-án, hála a Nap-Szaturnusz fényszögnek

Kos

Mivel olyan ember vagy, aki szeret segíteni, érzékeny vagy mások szükségleteire is, és ha olyan környezetet tudsz teremteni számukra, ahol biztonságban érzik magukat, akkor mindent megteszel, hogy ezt megtehesd. A szerelemben május 18-án, csütörtökön azért érzed magad olyan szerencsésnek, mert extra érzékenynek érzed magad a szerelmi partnered kívánságai és vágyai iránt, mert rájöttél, hogy ez az ember nagyon keveset akar.

Nyugodt és laza, ami kiegészíti azt, hogy te mennyire tüzes és szenvedélyes vagy. Ebben a tekintetben jó ellentétpárt alkottok, és a Nap és a Neptunusz fényszög tranzitja alatt észreveheted, hogy pontosan ezekért az okokért kezdted el értékelni ezt a személyt. Jó, ha valaki nem olyan „erős”, mint te, és bár erős lehet, könnyen megtalálja a békéjét … és ez inspirál téged. Ez is arra késztet, hogy először meghallgasd őket. Lehet, hogy valami különleges dologra készülnek, ugye, Kos?

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Oroszlán

2023. május 18-án félreteszed a terveidet, hogy az előtted álló személyre koncentrálj: a romantikus partneredre. Látod a szemében, hogy mennyire türelmes veled, mennyire bízik benned, mennyire „ott van” neked, és már kezdesz azon gondolkodni, hogy vajon azt adod-e neki cserébe, amit megérdemel.

Megkérdőjelezed az önzőséged, és arra a következtetésre jutsz, hogy ideje változtatnod. Ez a személy egy teljes áldás az életedben, és sokkal több szeretetet érdemel, mint amennyit eddig mutattál neki.

A tranzit Nap-fényszög Neptunusz áll a személyes változásod mögött, és forradalmi lesz. A lehető legjobb akarsz lenni, és a Nap-fényszög Neptunusz segít meglátni, hogy a legjobb formád akkor kel életre, amikor szeretetet és együttérzést tudsz mutatni.

Nyilas

A mai nap csak azért esik jól neked, mert kiléptél az útból azzal a határozott elhatározással, hogy nem a problémáidra, hanem az előtted álló gyönyörű emberre koncentrálsz – a partnered romantikus és szeretetteljes.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

A május 18-i Nap-fényszög Neptunusz tranzit során eszedbe jut, hogy tényleg szerencséd volt. Az a személy, akivel mélyen együtt vagy, sokkal gazdagabb, mint ahogyan azt valaha is elképzelted, és itt most nem a pénzről, hanem a szívről és a lélekről van szó.

Mindig is erre vágytál az életedben, és ezen a napon megtudod, hogy van valakid, aki hihetetlenül nagylelkű, bölcs és szeretetteljes … és mindig ott van melletted. Hálás vagy ennek a személynek a létezéséért; szerencsésnek érzed magad a szerelemben, és kész vagy mindent megadni annak, akit szeretsz a Nap-fényszög Neptunusz alatt.

X