Spirituális energiák portálja 11:11-től, 2021. november – Amikor a szám kétszer jelenik meg a naptárunkban, a főszám energiája táplálja megnyilvánulásainkat. November 11-e az év azon varázslatos napjainak egyike, amikor a megnyilvánulások úgy működnek, mint a bűbáj. A 11-es számot önmagában is mesterszámnak tekintik, és valóban rendkívüli erővel bír. Tehát, amikor a szám kétszer is megjelenik a naptárunkban, nevezetesen 2021.11.11-én, a főszám energiája táplálja a megnyilvánulásainkat, és eljön az az idő, amikor valóra válhat, amit kívánunk.

Az Univerzum támogató erői egyesülnek ezen a napon, hogy segítsenek a vágyaidat megvalósítani. Ha belemegyünk ennek a mágikus napnak a részleteibe, észrevehetjük, hogy a numerológiában az 1-es számot a mágus képviseli. Köztudott, hogy a mágus szellemi és fizikai eszközeit arra használja, hogy valami olyasmit nyilvánítson meg, amiből egyáltalán nincs semmi, és átalakítsa azt.

Ezt már olvastad?
Ezek a csillagjegyek "kicsit" féltékenyek a Plútóval szemben álló Hold idején, március 30-án

A 11-es számmal a mágus megnyilvánulási képességei megduplázódnak, ami azt jelenti, hogy az álmok gyorsan valósággá válnak. Ha folyamatosan a 11-es számot veszed észre magad körül, az egy jel az Univerzumtól, hogy az úton vagy, és az isteni célodat követed. November 11. tehát nagyszerű nap arra, hogy felszínre hozd a legnagyobb álmaidat, amelyeket szeretnél megvalósítani.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X