A teljes napfogyatkozás az alábbi 4 csillagjegy számára lesz életet megváltoztató esemény, ők fogják a leginkább érezni a 2023. áprilisi teljes napfogyatkozást a Kosban.

A napfogyatkozás évszaka mindig az év legmeghatározóbb és legerőteljesebb része. A két (vagy több) napfogyatkozásból álló párokban előforduló, félévente bekövetkező változás évszaka megnyitja az utat az Univerzum számára, hogy igazodjon a valóságunkhoz, és ha az április 20-i Kosban bekövetkező napfogyatkozás által közvetlenül érintett csillagjegyek közé tartozunk, akkor életünk kalandjára készülhetünk, különösen, hogy a sorsunkkal tervezett találkozásunk lesz!

Az asztrológiában a napfogyatkozások több mint egy lenyűgöző és titokzatos égi jelenség.

Valójában ezek a rendszeres programozásunkban bekövetkező zavarok mindig azt jelzik, hogy változások állnak előttünk. A napfogyatkozás mindig újholdkor, míg a holdfogyatkozás mindig teliholdkor következik be. Ezek az időszakok a tipikus 28 napos holdciklusunkban annak a jelei, hogy semmi sincs a kezünkben, és csak annyit tehetünk, hogy hagyjuk, hogy a rezgések eljöjjenek hozzánk, és a csillagok az anyatermészettel összhangban hulljanak vagy ragyogjanak. Árnyék-énünk legmélyebb árnyékába merülve egy napfogyatkozás mindig arra kényszerít minket, hogy meglássuk az igazságot. És amint a szemünk hozzászokik a sötétséghez, minden kezd értelmet nyerni.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy szívfajdalma meggyógyul június 8-án

Egy napfogyatkozás szinte mindig ugyanabban a csillagjegyben történik, mint az Északi vagy a Déli Csomópont, ami megnyitja az ajtót a lehetőségeink felé, és megszabadít a gátló kötöttségektől. Míg a Déli Csomópont a múltbeli életünket és a múltbeli tapasztalatainkat szimbolizálja, addig az Északi Csomópont a jövőbe vezet minket.

És mivel egy napfogyatkozás a karmikus út kereszteződéséhez vezet, a végső sorsunk felé lök bennünket, gyakran akkor, amikor a legkevésbé számítunk rá. Bár a napfogyatkozás alatt kibontakozó változások nyomasztóak lehetnek, legalább annyira izgalmasak, mint amennyire ijesztőek. Most csak annyit tehetünk, hogy bízunk abban, hogy bármerre is haladunk életünk útján, az gyönyörű lesz.

Április 20-án teljes napfogyatkozás sötétíti be az eget a Kosban, alig két hónappal azelőtt, hogy az Északi Csomópont hivatalosan is belép a Kos jegyébe, és ez egyáltalán nem tűnik véletlennek.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 8.

A következő oldalon eláruljuk, hogy ha a csillagjegyed vagy aszcendensed az alábbi jegyek valamelyikében áll, az április 20-i teljes napfogyatkozás a Kosban jelentős átalakulást indíthat el az életedben.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X