Különleges csillaghullás 2021. október 21-én: Hogyan kívánjunk?

A csillaghullás nem csak lenyűgöző látványt nyújt, hanem tökéletes alkalom arra is, hogy valóra váltsd az álmaidat. Az Orionidák csillaghullása idején a tér energiája pozitív lesz, így nem szabad kihagyni a lehetőséget, hogy valóra váltsuk az álmainkat.

Az Orionidák csillaghullása 2021. október elején kezdődött és november 7-ig tart. A csúcsot október 21-én éri el, amikor a meteorok óránkénti sebessége a maximális lesz. Látványos lesz, javasoljuk, hogy megcsodáld a színes látványt, ha az időjárás jó, és akkor lehet, hogy egy kívánság még belefér egy felhős napon is. A szakértők azt javasolják, hogy használd ki ezt a lehetőséget, hogy egy újabb álmot válts valóra, és az életed új színekben tündököljön.

Október 21-én bármilyen kívánságod teljesülhet, de tarts be néhány egyszerű szabályt:

  • a kívánságnak reálisnak kell lennie
  • csak egy kívánságod lehet
  • a megfogalmazásnak egyszerűnek és világosnak kell lennie
  • nincs önzés vagy rosszindulat
Ezt már olvastad?
3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz szeptember 26-án, hétfőn

A hullócsillagtól kívánni nem könnyű: Néha nincs elég idő, mert a meteor nagy sebességgel zuhan, és az egész esemény nem tart tovább 5 másodpercnél. De még ilyen rövid idő alatt is meg lehet súgni a csillagnak a kívánságodat. Ehhez előzetesen írjuk fel egy papírra, vigyük ki magunkkal a szabadba, és várjunk a megfelelő pillanatra.

Kívánságodat otthonod kényelméből is kinyilváníthatod, és a kreativitás is segíthet. Csak rajzolj egy képet a csillagos égről, amelyen egy fényesen hulló meteor hagy nyomot, és írd rá fekete-fehéren a kívánságodat. Ha kész, helyezd a vázlatot egy ablakpárkányra, és suttogd el: “Minden csillag egy kívánságot teljesít. Az enyém is valóra válik, és nem fog elveszni a világegyetemben”. Napfelkelte előtt tegyél egy lepedőt egy félreeső helyre, és várd a dédelgetett álom beteljesülését.

Talán ezek is érdekelhetnek