KÜLÖNLEGES HOROSZKÓP 2022 – Varázslat fog történni az életünkben!

Kos (március 21. – április 20.)

Ez az év a munkamorálra való erős összpontosítással kezdődik, és hamarosan a kemény munka és a csodálatos pénzkeresés évévé válik. Ez az az év, amikor elindulhatsz arra az útra, amire mindig is vágytál. Érzelmileg lehet, hogy a nyár közepe táján családi gondok miatt lesz néhány bizonytalan heted, fizikailag pedig jobb formában leszel idén, mint évek óta bármikor.

A szerelem erős marad, azonban mindig találsz valami hibát a kapcsolatodban. Azonban meg fogod tanulni, hogyan küzdheted le ezt a harcias agressziót. A meditáció és a testmozgás a mindennapok részévé válik.

A legjobb hónapok: március, április, július, szeptember.

Bika (április 21 – május 21)

Ez az az év, amikor megtörsz néhány régi rossz szokást, és ezeket nehéz lesz lerázni, az biztos, ezért elég jól fogod érezni magad a bőrödben. Ez az az év, amikor úgy döntesz, hogy mindent megteszel azért, hogy törődj magaddal, mert tudod, hogy ha szereted magad, akkor másokat is jobban és teljes szívvel tudsz szeretni.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz Szeptember 28-án, Szerdán

Egészségügyileg a legjobbak közé fogsz tartozni, pénzügyileg pedig ez az év az okos befektetésről és az okos pénzszerzési lehetőségek kereséséről fog szólni. Annyi siker vár rád, hogy megkapd, és annyi önbizalommal és szeretettel támogatnak téged. Ez lehet az az év is, amikor családot alapítasz.

A legjobb hónapok : április, május, november, december.

Ikrek (május 22 – június 21)

Úgy érzed, hogy 2021-ben teljesen elpazaroltad a tehetségedet, ami még fontosabbá teszi a 2022-es évet, mert végre újra visszatérhetsz ahhoz a munkához, amit szeretsz. A lehetőségek rögtön a csúcson kezdődnek, az aggodalmak április környékén kezdenek a távoli múltba veszni.

Gondoskodsz az egészségedről, hogy fitt maradj, és figyelj arra, hogy milyen típusú ételeket fogyasztasz. Idén kipróbálhatsz egy másfajta étrendet, például a vegánságot, vagy komolyabban foglalkozhatsz az otthoni főzéssel az egészséged érdekében. A szerelem erős, és aki társat keres, annak nagyon jók az esélyei. Ez az év a te éved, hogy dolgozz, és a megfelelő erőfeszítés pozitív eredményt hoz.

A legjobb hónapok: január, június, augusztus.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek