Kos

Kos mantra márciusra: Nem adom fel. Küzdök azért, amit akarok, az álmaimért, a vágyaimért. Saját szárnyakat növesztek, felemelem magam a földről és magasabbra repülök, mint valaha. Megígérem, hogy megteremtem azt az életet, amit a lelkem megérdemel.

Bika

Bika mantra márciusra: Megnyitom a szívemet, és megtanulok szeretetet adni, hogy cserébe szeretetet kapjak. Felhagyok a szeretettől való félelemmel, és megpróbálom feladni azokat a falakat, amelyeket a bántástól való félelmemben építettem magam köré.

Ikrek

Ikrek mantra márciusra: Minden csodálatos a világomban. Ott vagyok, ahol lennem kell, és teljes szívemből élvezem a pillanatot. Tudom, hogy az Univerzumnak gyönyörű terve van velem, minden bizalmamat ebbe vetem.

Rák

Rák mantra márciusra: Elfogadok mindent, ami történik velem, és megtanulom, hogy hagyjam, hogy a sors vigyen. Már nem harcolok a velem kapcsolatos isteni terv ellen, hanem hátralépek egy lépést, és hagyom, hogy az Univerzum megmutassa, merre kell mennem.

Oroszlán

Oroszlán mantra márciusra: Nem bánok semmit, ami történt, mert az életem most igazán csodálatos. Eloldozom magam a múlttól, hogy teljesen meggyógyuljak, és haladjak előre az utamon.

Szűz

Szűz mantra márciusra: Elengedem az összes negatív embert az életemben, hogy helyet adjak az optimizmusnak és az igazi boldogságnak. Megtanulom rangsorolni, ami fontos nekem, és most az a célom, hogy jól legyek.

Mérleg

Mérleg mantra márciusra: Megtanulom élvezni az utat, és nem várom tovább a jövőt ahhoz, hogy igazán boldog legyek. Hálát érzek a jelen pillanatban, és békét hozok a lelkembe.

Skorpió

Skorpió mantra márciusra: Arra törekszem, hogy beteljesítsem az álmaimat. Többé nem engedem, hogy bárki azt mondja nekem, túl sok a vágyam, hanem megtanulok bízni magamban, és nem feladni. El fogok jutni oda, ahová szeretnék.

Nyilas

Nyilas mantra márciusra: Bízom az Univerzumban. Nem próbálok többé olyan ajtókat kinyitni, amelyek nem nekem szólnak. Hátralépek egy lépést, és hagyom, hogy az Univerzum megmutassa nekem, merre kell mennem.

Bak

Bak mantra márciusra: Megtanulom elengedni a múltat, hogy a jelen pillanatra koncentrálhassak. Itt és most zajlik az életem, itt és most lehetek igazán boldog.

Vízöntő

Vízöntő mantra márciusra: Szabad vagyok rá, hogy azt tegyem az életemmel, amit akarok. Ebben a hónapban megígérem, hogy önmagamat helyezem előtérbe, jobban vigyázok magamra, és feltétel nélkül szeretem magam.

Halak

Halak mantra márciusra: Megnyitom a szívemet, és hagyom, hogy az intuícióm vezessen. Többé nem hagyom, hogy az vezessen, amit a körülöttem lévő emberek mondanak, hanem úgy döntök, hogy a lelkemre hallgatok.

X