Kos – Tanulj meg türelmesnek lenni!

Úgy érezheted, hogy ebben az időszakban senkivel sem tudsz kijönni. Nagyon fontos, hogy türelmesek legyünk a körülöttünk lévő emberekkel, hogy meghallgassuk őket és ott legyünk mellettük akkor is, ha nem vagyunk egy hullámhosszon. Nehéz hetek várhatók, de a hónap végén a Merkúr belép a jegyedbe, és a dolgok a lehető legjobban fognak alakulni.

Bika – Engedd meg a szívednek, hogy igazán meggyógyulhasson!

A döntések, amelyeket ezekben a hetekben hozol, segíthetnek abban, hogy valóban kigyógyulj a múlt fájdalmából, és továbblépj az életedben. Élvezzétek ezt a csodálatos fejezetet, amit most éltek, mert ez az a fejezet, amely a legszebb leckéket tanítja nektek, és áprilistól kezdve az év végéig a dolgok szépen és simán le fognak rendeződni számotokra.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Június 7., Harmónikus napunk lesz

Ikrek – Mondd ki, amit érzel!

Itt az ideje, hogy mélyen a szívedbe nézz, és meghozd azokat a döntéseket, amelyekről úgy érzed, hogy a legjobbak számodra. Ne hagyd, hogy az emberek mondják meg neked, hanem hallgass az intuíciódra. Válaszd az őszinteséget a környezetedben lévő emberekkel, és mondd ki, amit érez, függetlenül a következményektől. Először furcsának tűnhet, de idővel úgy fogod érezni, hogy egy kő lekerül a lelkedről.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X