KÜLÖNLEGES HOROSZKÓP: December legjobb napja minden csillagjegy számára!

Az ünnepek közeledtével az Univerzum ajándékot ad nekünk: a Jupiter, a teljes mértékben a növekedésnek és a bőségnek szentelt bolygó 2021. december 29-én belép a Halakba, így ez a hónap legjobb napja lesz minden csillagjegy számára.

2022-ben a Jupiter teljes átmenetet hajt végre a Halak jegyébe, de a legjobb hír az, hogy az új év kezdete előtt mindannyian egy nagyon nagy és nagyon fontos változásra számíthatunk.

Kos

Ahogy a Jupiter belép a pszichológiai jólét 12. házába, hajlamos leszel energiád egy részét a belső énedre összpontosítani. Ezúttal minden bizonnyal sokkal lassabb és óvatosabb leszel, de mint olyan ember, aki mindig mozgásban van, pontosan erre van szüksége ahhoz, hogy mérsékeld magad, és megtaláld a békédet és bölcsességedet.

Ezt már olvastad?
A három csillagjegy, melyeknek a legtöbb szerencséjük lesz októberben

Bika

Neked nagyon fontosak a kapcsolataid, de a karriered megakadályozott abban, hogy teljes társadalmi életet élj. A jó hír az, hogy december 29. számos új lehetőséget hoz számodra, hogy új, egészséges és inspiráló kapcsolatokat alakíts ki, és végre elkezdheted rangsorolni, ami a legfontosabb számodra. Kedvező időszakba lépsz, és 2022 nagyszerű évkezdetet garantál neked. Örülj, a csillagok kedvencei közé tartozol!

Ikrek

Szeretsz információkat megosztani másokkal, és december 29-én ezt nagyszabásúan meg is teheted. Még több bölcsességed lesz, most itt az ideje, hogy megoszd a körülötted lévő világgal, és mindezt jobbá és szebbé tedd. Itt az ideje, hogy ragyogj, és a fényed átáradjon a körülötted lévőkre.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek