Kos – Az elméd jó formában van

Az elméd és az agyad jó formában van a jegyedben áthaladó Merkúrral, ezért ne pazarold az idődet sakk- vagy kártya-játékokkal. Igen, a Merkúr segíti a logikádat és a memóriádat, de erre nincs szükséged, mert amúgy is jó a memóriád, jó a logikád és kivételes az analitikus képességed. Ehelyett használd ezeket a Merkúr által megerősített tulajdonságaidat arra, hogy valami különlegeset írj, egy cikket, egy esszét. Találj fel egy jobb új terméket, vagy fejlessz egy munkastílust.

Választanod kell, és el kell döntened, hogy melyik feladat fontosabb neked, majd a figyelmedet intenzíven arra összpontosítsd!

Bika – Gondolkodj magadban!

Ez a 16 nap, amikor a Merkúr a Kosban áll, elengedhetetlenül fontos, hogy saját magad gondolkodj. Bátor Bika vagy, akinek eszébe sem jut, hogy bárki játékszere legyen, legyen az főnök, szülők vagy partner. Olyan jegy vagy, aki túlságosan is jól tudja szeretni és ismerni önmagát, sok előnyöd van, így ha aszerint cselekszel, amit te gondolsz, az lesz a legjobb neked, nem pedig mások elvárásai szerint.

Ezt már olvastad?
Június 8. szerencsés nap a szerelemben a következő csillagejgyek számára

Így jobban fogsz kiteljesedni, és mások tiszteletét is elnyered. Tehát cselekedj úgy, mint egy magányos farkas! Ez a legjobb megoldás számodra ebben a tranzitban.

Ikrek – Szokatlan ötletek

2023. március 19-től a Merkúr a Kosban jár, és ez számodra azt jelenti, hogy az ötleteid szokatlanabbá válnak, de nem is nagyon érdekel, mit gondolnak mások. Valóban, a kiszámítható és ismert dolgokon kívüli gondolkodás lehet a sikered kulcsa. Kitűnsz a tömegből és elfogadod, hogy a hibák elkerülhetetlenek.

Ez neked nem probléma, és nagyon is jól megy. A hibák nem tántorítanak el, tudod, hogy elkerülhetetlenek, ahogy felfedezed az életet. Életleckeként fogod fel őket, és a jövőbeli sikeres törekvéseid könnyebben és sok tanulsággal járnak majd. Mint ilyen, menj előre, és teremtsd meg a saját utadat!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X